Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥΝΕΡΟΥ: Στην τελική ευθεία για την Β΄ Τοπική

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η προετοιμασία για την Β΄ Τοπική του ΠΑΟ Καλουνερού μετά την ολοκλήρωση των φιλικών που διεξήχθησαν με ομάδες της Ηλείας όπως Φιγαλεία, Ζαχάρω, Εράνη Φιλιατρών, Γαργαλιάνοι, Κοπανάκι. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα διαδέχθηκαν την ανάληψη τεχνικής ηγεσίας από τον έμπειρο Σάκη Διονυσόπουλο καθώς και γυμναστή και φροντιστή στην ομάδα.
Η νέα ισχυρή διοίκηση που εξέλεξαν τα μέλη στη Γενική Συνέλευση του Παντριφυλιακού Καλονερού, δείχνει τον στόχο η ομάδα να πρωτοπορήσει στην κατηγορία της. Η συμμετοχή των μελών της ομάδας ήταν ουσιαστική και κατά την πρόσφατη συγκέντρωση εκλέχτηκε ένα διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο, φανερώνοντας διάθεση και αποδεικνύοντας το γεγονός πως η ιστορία του Σωματείου παραμένει ζωντανή!
Σε κλίμα θετικό χάρη και στην περυσινή επιτυχή πορεία του ΠΑΟ Καλουνερού που έφτασε ως μια υπολογίσιμη δύναμη στο μπαράζ ανόδου και στην κορυφή της Β΄ Τοπικής, στις πρόσφατες αρχαιρεσίες εκφράστηκε από το Σώμα η διάθεση να συνεχιστεί το όραμα του εκλιπόντος Γιώργου Κλεφτάκη, ο οποίος υπήρξε ο μακροβιότερος παράγοντας της ομάδας και της Μεσσηνίας.
Στο νέο Δ.Σ. εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη οι Φώτιος Γαλάνης, Διονύσιος Γαλάνης, Λουκάς Φάμελλος, Ιωάννης Μποζίκας, Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, Γιώργος Καπερώνης, Νικόλαος Κατσίρος, Νίκος Γεωργακάκης, Σωτήριος Αναγνωστόπουλος. Εντεταλμένα μέλη με ειδικές αρμοδιότητες θα έχουν οι Αριστείδης Συγέρης, Κανέλλος Κιούσης, Θανάσης Γεωργομήτρος, Μενέλαος Καραχάλιος, Ιωάννης Βλάμης και Ιωάννης Ανδριανόπουλος.
Το νέο Δ.Σ. αποτελείται πλέον από 15 εντεταλμένους συμβούλους και από νέα πρόσωπα, γεγονός που επισφραγίζει την ανανέωση στην ομάδα. Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε Σώμα σύντομα, ώστε άμεσα να ετοιμάσει το πλάνο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.


ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου