Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Φιλική ήττα 3-2 της Πύλου από τον Πάμισο εν όψει Παναχαϊκής


ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ήταν η χθεσινή πρωινή προπόνηση εν όψει του κυριακάτικου αγώνα Κυπέλλου για την ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη, ο οποίος εκτός από το σύνηθες πρόγραμμα, έριξε στη μάχη όλους τους ποδοσφαιριστές του στη μάχη ενός φιλικού παιχνιδιού. Αντίπαλος ήταν ο Πάμισος. Η φιλική αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου της Μπούκας όπου η ομάδα της Μεσσήνης κέρδισε με σκορ 3-2, το σκορ ωστόσο δεν ήταν το ζητούμενο αλλά ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας εν όψει του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή την προσεχή Κυριακή στην Πύλο.
Η ομάδα του Τσικλητήρα ξεκίνησε με παίκτες που ακόμη δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Έτσι χθες στα γκολπόστ βρέθηκε ο Κόκκαλης, στην άμυνα οι Μακρής, Αγοραστός, Χοτζάϊ, Κωστής, στο κέντρο οι: Ζαχαρόπουλος και Σβίγγος, Κερμενίδης, στα χάφ Τσώνης και Χυσα και στην ως αιχμή του δόρατος ήταν ο Πήλιος.
Στην επανάληψη έπαιξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του πορτιέρο Παλιγγίνη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι Τουλκερίδης (με ίωση) και Ρούσσης που έρχεται από τραυματισμό. Αμφίβολος για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πύλο, ο Ρούσσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου