Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ «ANIMAL MOVEMENT» ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ UNDER 30′ ...

««Animal Movement»» ένα ισχυρό όπλο
στην ατζέντα των μαχητικών αθλημάτων!

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ULTIMATE TRAINING ACADEMY, ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΙΔΗ

«ΤΟ «ANIMAL Movement» εκτός από την τεράστια επιτυχία στον χώρο των γυμναστηρίων κατακτά όλο και περισσότερο έδαφος και στα μαχητικά αθλήματα όπου πλέον πολύ αθλητές το χρησιμοποιούν καθημερινά στις προπονήσεις τους.
Η αρχή έγινε από τον καλαματιανό αθλητή και δάσκαλο ΜΜΑ και Brazilian Jiu Jitsu Βασίλη Σπανίδη, προπονητή στη σχολή Ultimate Training Academy, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του MMA και BJJ, ο ίδιος το χρησιμοποιεί στις προπονήσεις του καθώς έχει πιστοποιηθεί και στα δυο επίπεδα του «Animal Movement».
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βασίλη Σπανίδη στο «fightsports», από τότε που έχει εντάξει την μέθοδο στις προπονήσεις του έχουν αποκτήσει τελείως διαφορετικό χαραχτήρα και έχουν αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον…

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα
Το «Animal Movement» είναι ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα που στηρίζεται εξ ολοκλήρου στις δεξιότητες με το σωματικό βάρος. Έχει δημιουργηθεί από την σύντηξη πολλών ειδών άσκησης συμπεριλαμβανομένων των μιμήσεων των ζώων όπου έχουν βαθιές ρίζες στην ανθρώπινη παράδοση, ιδιαίτερα στις πολεμικές τέχνες.
Το τάγμα των μοναχών – πολεμιστών Shaolin, για παράδειγμα, στην εκπαίδευση και στην εξάσκηση του Kung Fu παρατηρούν τις συμπεριφορές και εστιάζουν στις ικανότητες επιβίωσης όλων των άγριων ζώων. Η κινησιολογία αυτή μελετάται και ενσωματώνεται σε διάφορες πτυχές της εκπαίδευσής των μοναχών εδώ και εκατονταετίες.
Όπως υποστηρίζει ο δημιουργός του Πάνος Θεοδώρου η κίνηση είναι τεράστια μπορεί να περάσουν πολλά χρόνια εξάσκησης και πάντα να ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα. Το ανθρώπινο σώμα είναι μια σύνθετη μηχανή με εκατοντάδες μηχανισμούς που δουλεύουν απόλυτα συγχρονισμένα μεταξύ τους για να επιτευχθεί μια λειτουργία, αν κάτι σταματήσει να λειτουργεί σωστά τότε αρχίζουν οι επιπλοκές.
Αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία ακολουθεί το «Animal Movement» και το κάνει τόσο ξεχωριστό. να είναι μια άσκηση για όλο το σώμα με απόλυτη συνεργασία όλων των μυών και μηχανισμών ταυτόχρονα.
Η επιστήμη στον τομέα της άσκησης προχωράει με γρήγορους ρυθμούς οι απαιτήσεις στον υψηλό πρωταθλητισμό είναι αυξημένες ο ανταγωνισμός τεράστιος και οι αθλητές θα πρέπει να ακολουθούν και άλλα σύγχρονα μοντέλα προπόνησης για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Όσα πιο πολλά ερεθίσματα δέχεται ένας οργανισμός τόσο τελειοποιούμε την μηχανή που λέγεται άνθρωπος.
Εκεί ακριβώς στηρίζεται η επιτυχία ενός προγράμματος το να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του πιο απλού ασκούμενου μέχρι να ξυπνάει το πνεύμα του νικητή σε έναν αθλητή!
Το ««Animal Movement»» μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη στους αθλητές των μαχητικών αγωνισμάτων που θέλουν να αλλάξουν επίπεδο και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Μερικά από αυτά είναι η βελτίωση της δύναμης , αντοχής , ευκινησίας , ο συντονισμός κινήσεων , χρόνος αντίδρασης , αυτοέλεγχος και χρόνος ανάκτησης.

Το «Animal Movement» υποδέχεται
τον δημιουργό του Under 30′
Σε ένα σεμινάριο εξαιρετικού ενδιαφέροντος θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Δεκέμβρη, το «Animal Movement» υποδέχεται τον δημιουργό του Under 30′. Ακολουθεί η ανακοίνωση για τα μυστικά του «Animal Movement» και του Under 30′ που αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για επαγγελματίες και μη αθλητές και το κάλεσμα των διοργανωτών:
«Το Animal Movement υποδέχεται τον δημιουργό του Under 30′ σε ένα μοναδικό Workshop. Συνδυάζοντας 2 μεθόδους που στηρίζονται εξολοκλήρου στις δεξιότητες του σωματικού βάρους, δημιουργήσαμε ένα προπονητικό εργαλείο για κάθε ασκούμενο και επαγγελματία των πολεμικών τεχνών με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.
Οι μιμήσεις των ζώων έχουν βαθιές ρίζες στην ανθρώπινη παράδοση ιδιαίτερα στις πολεμικές τέχνες.
Το τάγμα των μοναχών – πολεμιστών Shaolin, για παράδειγμα, στην εκπαίδευση και την εξάσκηση του Kung Fu παρατηρούν τις συμπεριφορές και εστιάζουν στις ικανότητες επιβίωσης όλων των άγριων ζώων.
Μερικές από αυτές είναι η ταχύτητα, τα άλματα, η ικανότητα να κρύβονται και να εναρμονίζονται απόλυτα με το περιβάλλον τους. Η κινησιολογία αυτή μελετάται και ενσωματώνεται σε διάφορες πτυχές της εκπαίδευσης των μοναχών, οι οποίοι είναι γνωστοί για την πειθαρχία και τις μαχητικές τους ικανότητες.
Το Under 30′ Ιδρύθηκε το 2014 από τον Αργύρη Μπάχαρη γεννημένος στη Γερμανία με πολυετή εμπειρία στον υψηλό πρωταθλητισμό, πλέον είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών και πιο συγκεκριμένα της τέχνης Avci Wing Tsun-Escrima.
Η ιδέα ήρθε βασιζόμενο στις ανάγκες του κάθε αθλήματος και στο πόσο χρονοβόρα είναι η διαδικασία να καλύψεις όλες τις ανάγκες. Έτσι δημιούργησε το Underthirty το οποίο είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα και δημιουργήθηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις του κάθε ασκούμενου ανεξάρτητα από ποιο άθλημα προέρχεται. Με την φιλοσοφία προσπάθησε να βγάλεις το πρόγραμμα σε 30 λεπτά είναι για τον καθένα μια πρόκληση θέτοντας νέους στόχους.
Τα δυο αυτά πολυδιάστατα προγράμματα ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα με σκοπό να αναπτυχθούν νέα μοντέλα προπόνησης παρέχοντας σε αθλητές και προπονητές νεα εφόδια.
Στο σεμινάριο θα αναλυθεί η φιλοσοφία και των δυο μεθόδων ενω θα αναπτυχθούν προπονητικά προφίλ και παραδείγματα για όλες τις ανάγκες
Ενδεικτικά θέματα:
Βασικές αρχές του Animal Movement Βασικές αρχές του Under 30′ Εισαγωγή στην κίνηση
Κινητικότητα και ευελιξία στα μαχητικά αθλήματα
Ασκήσεις και των δυο μεθόδων Προπονητικά προφίλ – Παραδείγματα
Ημερομηνία διεξαγωγής 3 – 4 Δεκεμβρίου Αθήνα
Event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1361238383905506/
Facebook https://www.facebook.com/animalmovement.gr/

● Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα με όνομα και τηλ. επικοινωνίας στο inbox της σελίδας η στο contact@animal-movement.com. Web : http://www.animal-movement.com Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές καλέστε μας στο +30 6942 850469»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου