Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ 5ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ΜΕΓΑΡΩΝ

Με 45 συμμετοχές το Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο,
μεγάλο φαβορί ο καλαματιανός Γιάννης Πλάγος!!!

ΛΙΓΑ 24ωρα απομένουν για την εκκίνηση του Seajets 37ου Ράλλυ Παλάδιο, που θα έχει ως επίκεντρο την Νέα Πέραμο Μεγάρων και διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "Start Line".
Το Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο προσμετρά σε δύο σημαντικούς θεσμούς των ελληνικών αγώνων, αφού αποτελεί τον 5ο και τελευταίο γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, ενώ θα είναι ταυτόχρονα η τελευταία φετινή συνάντηση, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 45 και διακρίνονται για την ποιότητά τους, καθώς οι μάχες για τη νίκη, τόσο σε επίπεδο Γενικής Κατάταξης, όσο και στις επιμέρους Κατηγορίες, αναμένονται συναρπαστικές. Η ποιότητα των πληρωμάτων, εγγυάται και το θέαμα για τους θεατές που θα βρεθούν στις Ειδικές Διαδρομές του αγώνα, που είναι οι διαδρομές Άνω Αλεποχώρι (5,06 χιλιόμετρα), Νέος Άγιος Ιωάννης (8,15 χιλιόμετρα) και Μελετάκι (7,98 χιλιόμετρα), με τις δύο πρώτες να διεξάγονται από δύο φορές και την τρίτη, να έχει προγραμματιστεί για 3 περάσματα.
Ο αγώνας έχει ως χορηγό ονομασίας την εταιρεία Seajets, που βρίσκεται πάντα δίπλα στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, είναι μονοήμερος και περιλαμβάνει 7 Ειδικές Διαδρομές, μήκους 50,36 χιλιομέτρων.

Μεγάλο φαβορί ο καλαματιανόςοδηγός Γιάννης Πλάγος!!!


Ένα από τα φοβέρα, αν όχι ο κορυφαίος διεκδικητής του φετινού τίτλου  στο Seajets 37ο Ράλλυ Παλάδιο, είναι ο καλαματιανός οδηγός Γιάννης Πλάγος. Φορμαρισμένος από τη νίκη του τόσο από το Ράλι ΔΕΘ, το Ράλλυ Ακρόπολης, το Ράλι Όθρυς και τον περασμένο Σεπτέμβριο την κατάκτηση του «Athens Rally Sprint» στην ιδιαίτερη διαδρομή Αγ. Μερκούριος/ Πάρνηθα, ο καλαματιανός οδηγός ράλλυ που θα τρέξει με Honda Civic typeR στην κατηγορία C3/A7 και συνοδηγό τον Αλκιβιάδη Ρέντη και αποτελούν φόβητρο για τους αντιπάλους τους ενώ ήδη συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα…
Για όσους δεν τον γνωρίζουν, το «who is who» του Γιάννη Πλάγου: O Γιάννης γεννήθηκε στην Καλαμάτα, στις 7 Ιουλίου το 1979, ενώ από το 2000 διαμένει στην Αθήνα. Είναι αστυνομικός στο επάγγελμα και άγαμος. Ο πρώτος του αγώνας ήταν το Ράλι Sprint των Δολιανών, το 2004, όπου συμμετείχε με Yaris. Η καλύτερη στιγμή της πορείας του ήταν οι δύο πρώτες θέσεις Α5 στον διήμερο πανευρωπαϊκό ΕΚΟ Ράλι του 2006. Αγαπημένες ειδικές διαδρομές είναι η Φτέρη και Σελινούντας.
O Γιάννης Πλάγος είναι οδηγός της αγωνιστικής ομάδας Plagos Rally Team και η εμπλοκή τους με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό άρχισε το 2004, όπου ύστερα από μια επεισοδιακή χρονιά, κατάφεραν να κατακτήσουν ως ομάδα την 3η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου Α/5 και την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Το 2005, δεύτερη μόλις χρονιά εμπλοκής στους αγώνες, στεφθήκαν Κυπελλούχοι Ασφάλτου για την Α/5, κατέλαβαν την 3η θέση στο αντίστοιχο κύπελλο για την κατηγορία F3, ενώ παράλληλα κατέκτησαν την 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Α/5.
● Εκτός από την συμμετοχή του Γιάννη Πλάγου από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα τον Πύργο μια ακόμη δυνατή συμμετοχή είναι αυτή του Νίκου Παπαχριστόπουλου με συνοδηγό του τον Αποστόλη Βεργοζήση οι οποίοι θα τρέξουν με Peugeot 106 S16 στην κατηγορία C5/A6. Ενώ την Κόρινθο θα εκπροσωπήσουν τρεις οδηγοί οι : Ιωάννης Μποζιονέλος με συνοδηγό τον Ευάγγελο Παναρίτη με Ford Escort WRC, Διονύσης Σπανός με συνοδηγό τον Σωτήρη Γκοτοβό με SUBARU Impreza Spec –C, και Ιωάννης Σκανδάλης με συνοδηγό τον Μιχάλη Κασιμιώτη με Peugeot 106 S16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου