Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ντέρμπι κορυφής μεταξύ «Καλαμάτας 80» -Σπαρτιατικού

  • ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΤΕΝΤΑΣ»
  • ΚΟΡΟΓΩΝΑΣ: «ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!»

ΝΤΕΡΜΠΙ κορυφής θα παιχθεί το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο της «Τέντας» μεταξύ δυο εκ των τριών ομάδων που μονοπωλούν μετά από δυο αγωνιστικές την κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Η «Καλαμάτα 80» του Αλέξη Κορογώνα υποδέχεται τον Σπαρτιατικό και έτερο φαβορί για το φετινό τίτλο με στόχο φυσικά να πάρει το ροζ φύλλο!
«Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη!» δήλωσε αρχικά στη «Φ» ο έμπειρος και πολλάκις διακεκριμένος προπονητής των «λύκων» Αλέξης Κορογώνας εκτιμώντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την αυριανή πρόκληση. «Είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα και σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την νίκη, το ίδιο θα κάνουμε και το Σάββατο!»

Κατά πόσον θα παίξει σημαντικό ρόλο η έδρα ο κ. Κορογώνας αρκέστηκε στο εξής σχόλιο «Πάντα είμαστε πιο καλοί μέσα στην έδρα μας!»
Όσο για τα δυο πρώτα παιχνίδια της χρονιάς είπε: «Στα δυο πρώτα είχαμε καλή απόδοση, χωρίς να φτάσουμε βεβαία στο 100% της απόδοσής μας και κάνοντας μεγάλο ροτάσιον, δίνοντας χρόνο σε όλους τους παίκτες.» Βέβαια η τακτική που θα ακολουθήσει στη συνέχεια περιλαμβάνει πολλές προσαρμογές, ανάλογα τον αντίπαλο: «Κάθε παιχνίδι έχει και διαφορετική αντιμετώπιση» ενώ στο ερώτημα εάν με τον Σπαρτιατικό θα εφαρμόσει περισσότερο επιθετικούς προσανατολισμούς η απάντηση του ήταν αρνητική: «Όχι! Για μας είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Θα κάνουμε, όπως σε κάθε ματς άλλωστε, ότι μπορούμε καλύτερο για τη νίκη! Δεν θα αλλάξει κάτι!»
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και πλην του Αναγνωστόπουλου που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα είναι παρόν, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Αλέξη Κορογώνα θα φωνάξουν κανονικά το παρόν!
Στα θετικά η παρουσία του κόσμου και στα αξιοσημείωτα η παρουσία των παιδιών από τα τμήματα των Ακαδημιών που θα δώσουν ένα μίνι ματς στο ημίχρονο του αγώνα, παρακολουθώντας παράλληλα την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου.


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου