Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

«ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ»

Μετά το στίβο και τοξοβολία στον Σύλλογο
συνεργασία με τον ΑΣ Τοξότες Καλαμάτας!

ΜΕΤΑ τον στίβο και την επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας στίβου του Συλλόγου «ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ», σειρά πήρε το αγώνισμα της τοξοβολίας!
«"Διαφοροζώ" και τοξοβολία σε συνεργασία με τον ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Οι προπονήσεις ξεκινούν, ευχαριστούμε για την βοήθεια και την συνεργασία τους "Τοξότες Καλαμάτας", ευχαριστούμε τον προπονητή Νικήτα Μιχαλόπουλο και τον Νίκο Παπαδόπουλο» η ανακοίνωση που έδωσε την είδηση για την έναρξη του αγωνίσματος στον Σύλλογο.
Η συνεργασία γίνεται με τον μοναδικό σύλλογο τοξοβολίας στην πόλη μας, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν μας έχει χαρίσει ουκ ολίγες επιτυχίες και χαρές και πλέον θα δώσει την ευκαιρία σε άτομα με αναπηρία να δοκιμάσουν το ιδιαίτερο αυτό άθλημα και γιατί όχι να περάσουν από την απλή δοκιμή και το χόμπι σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε inbox στη σελίδα που διατηρεί ο σύλλογος στο facebook: https://www.facebook.com/diaforozo/?hc_ref=NEWSFEED.

Συνεχίσει τη δουλειά
το τμήμα στίβου
Σε ό,τι αφορά στο τμήμα στίβου η δουλειά συνεχίζεται. Τους αθλητές Γιάννη, Γεωργία και Γιώργο προπονούν και βοηθούν -εθελοντικά – οι προπονητές του Μεσσηνιακού ΓΣ Γιάννης Καλυβιώτης, Ελίνα Χατζή και Μαρία Χρονοπούλου. Οι προπονήσεις της ομάδας στίβου του Συλλόγου «ΔΙΑΦΟΡΟ-ΖΩ» γίνονται κάθε Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας (θα ακολουθήσει κι άλλη ώρα το επόμενο διάστημα).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου