Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Killers, Redbulls, Αγάπη Μόνο, 7deadlybulls, 
Drink Team και Μεσσήνη πάνε στους τελικούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΟΠΩΣ πέρυσι έτσι και φέτος η πόλη μας αγκάλιασε το Τουρνουά Coca-Cola Cup, που συνέχισε την φετινή, ανά την Ελλάδα, διαδρομή γνωρίζοντας για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο ξεχωριστή επιτυχία!
Παρότι ο καιρός την πρώτη μέρα του τουρνουά δυσκόλεψε τις προσπάθειες  των παιδιών, ουδείς πτοήθηκε κι άπαντες αποζημιώθηκαν με την Κυριακάτικη καλοκαιρία και τις φοβερές μάχες για την πρόκριση στους τελικούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, 94 ομάδες, δηλαδή 658 νέοι πήραν μέρος σε ένα ακόμη ποδοσφαιρικό φεστιβάλ, με απόλυτο fair play αλλά και συγκλονιστική εξέλιξη των αγώνων. Πολλοί απ” αυτούς κρίθηκαν στα πέναλτι, ειδικά στην κατηγορία 15-16 ετών. Μπήκαν επίσης πολλά γκολ, με το θέαμα να είναι ξεχωριστό και αντάξιο της φήμης που έχει αποκτήσει το Coca-Cola Cup.
Πολλές από τις ομάδες, που εμφανίστηκαν ήταν παρούσες και πέρσι. Έπαιξαν και φέτος, δείγμα του ότι το Coca-Cola Cup είναι, πλέον, θεσμός. Δεν έχει χαρακτηριστεί, άλλωστε, τυχαία ως το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5. Είναι και μάλιστα με διαφορά, από τα υπόλοιπα.
Στην Καλαμάτα είδαμε και για πρώτη φορά φέτος μια ομάδα, στην οποία έπαιζαν μόνο κορίτσια. Ήταν ο Εθνικός Καλαμάτας, που έδωσε τη δική του σπουδαία μάχη στην κατηγορία 15-16 ετών. Μπορεί να μην κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση, έδωσαν όμως τον καλύτερο τους εαυτό, το διασκέδασαν και έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της Nova, που ήταν για μια ακόμη φορά παρούσα στο τουρνουά, μιλώντας για την εμπειρία τους.
Οι νικητές που βγήκαν από το τουρνουά της Καλαμάτας και θα παίξουν στους τελικούς της περιφέρειας Πελοποννήσου :
Κατηγορία 13-14 ετών: Killers, Redbulls
Κατηγορία 15-16 ετών: Αγάπη Μόνο, 7deadlybulls
Κατηγορία 17-19 ετών: Drink Team, Μεσσήνη

Τρίτος σταθμός στην
Πελοπόννησο: η Πάτρα!
Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας της Πελοποννήσου! Έτσι ο τρίτος σταθμός του  Coca-Cola Cup, θα είναι η Πάτρα το Σαββατοκύριακο 19 και 20 αλλά και 26 και 27 Νοεμβρίου.
Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις Rossoneri MFC (ΜΕΙΛΙΧΟΥ, ΚΑΤΩ ΣΥΧΑΙΝΑ), όπου προβλέπεται κοσμοσυρροή, όπως συμβαίνει συνήθως στην αχαϊκή πρωτεύουσα…

Στην Πάτρα θα διεξαχθούν επίσης οι τελικοί της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 4 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου