Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Οκτώ μετάλλια στο διεθνές τουρνουά «Α.Σ. Μιθριδάτης 2016»

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΟΚΤΩ μετάλλια εκ των οποίων τρία χρυσά, δυο αργυρά και τρία χάλκινα κατέκτησαν οι μικροί τζουντόκα του Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά «Α.Σ. Μιθριδάτης 2016» που έγινε από τον Α.Σ. Μιθριδάτη σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών και την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο στις 18 Δεκεμβρίου 2016 για τις κατηγορίες Mini Juniors, Juniors B, Junior A, Παίδων-Κορασίδων Α-B. Εφήβων – Νεανίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μπάμπης Χολίδης». 
Συγκεκριμένα, το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στην κατηγορία τους κατέκτησαν οι Τάσος Πουλόπουλος, Δημήτρης Σπηλιώτης και Παναγιώτης Σπηλιώτης, την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο έλαβαν οι Ηλίας και Μέμος Δέδες και την τρίτη θέση και το αργυρό μετάλλιο που τη συνοδεύει κατέλαβαν οι Κωνσταντίνος Μπούνας, Γιώργος Ροβολής και Στέφανος Μητσέας.
Οι εμφανίσεις των μικρών αθλητών και αθλητριών του καλαματιανού Συλλόγου ήταν, όπως πάντα, αξιόλογες και αντάξιες μεταλλίων χάρη στην πολλή καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο από τον πολύπειρο προπονητή Παναγιώτη Μαρκάκη.
Σε συλλογικό επίπεδο ο σύλλογος κατέλαβε την 4η θέση στις κατηγορίες Mini Juniors, Juniors A - Juniors B  ανάμεσα σε 47 σωματεία και με την συμμετοχή 640 αθλητών και αθλητριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου