Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Πέντε αθλητές του Τέλου Άγρα σε διήμερο κάμπ δοκιμής νέων ταλέντων του Ατρόμητου Αθηνών

ΣΤΙΣ 20 ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΚΑΤΟΠΙΝ πρόσκλησης και στο πλαίσιο βεβαίως της συνεργασίας που έχουν ξεκινήσει με τον Ατρόμητο Αθηνών και εδραιώσει μέσα από αναπτυξιακές δράσεις από το 2016, οι ιθύνοντες του Τέλου Άγρα Γαργαλιάνων έστειλαν πέντε αθλητές του συλλόγου να συμμετάσχουν στο διήμερο κάμπ δοκιμής νέων ταλέντων που διοργάνωσε 29 και 30 Δεκεμβρίου το αθηναϊκό σωματείου. Μια συνεργασία που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 20 Ιανουαρίου, στο κτίριο της Δημοτικής βιβλιοθήκης των Γαργαλιάνων.
Η γνωστοποίηση του γεγονότος αυτού έγινε από το Δ.Σ. το οποίο σε σχετική ανακοίνωση του αναφέρει:
«Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των ακαδημιών των ποδοσφαιρικών τμημάτων Ατρομήτου Αθηνών και Τέλλου Άγρα Γαργαλιάνων, ο Ατρόμητος Αθηνών προσκάλεσε, ώστε να δοκιμαστούν επίσημα στο διήμερο κάμπ δοκιμής νέων ταλέντων που διοργάνωσε στις 29-30 Δεκεμβρίου 2016, το αθλητικό Σωματείο του Τέλλου Άγρα Γαργαλιάνων να συμμετέχει με αποστολή παιδιών προερχομένων από τις ακαδημίες του Τέλλου Άγρα.
Η επίσημη αυτή πρόταση του Ατρομήτου Αθηνών έγινε με ενθουσιασμό δεκτή από το Δ.Σ. του Τέλλου Άγρα και απέστειλε 5 παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας, τα οποία δοκιμάστηκαν στα αντίστοιχα ηλικιακά γκρούπ:
1) Για το ηλικιακό γκρούπ 2000-2001 οι Αντώνης Κατρίτσης, Γεώργιος Σκούντζος και Ιωάννης Λαμπούσης και
2) Για το ηλικιακό γκρούπ 2002-2003 οι Παναγιώτης Αναστασόπουλος και Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος
Τα παιδιά συνόδευσαν από το Δ.Σ. του Τέλλου Άγρα ο Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Καλκαβούρας και εις εκ των προπονητών των τμημάτων των ακαδημιών και εν ενεργεία παίχτης της ομάδος, Λυκούργος Ανδρώνης, οι οποίοι ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο ακαδημιών του Ατρομήτου, Αποστόλη Αποστόλου, στο αθλητικό κέντρο της ομάδος στο Περιστέρι.

Παρόλο που την πρώτη ημέρα λόγω του πολικού ψύχους και του χιονιού, δεν κατέστη δυνατόν να γίνουν οι δοκιμές, τελικά όλες πραγματοποιήθηκαν την επόμενη μέρα από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ατρομήτου Περιστερίου στη θέση Νταμάρι στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου παρόλο που κατά καιρούς έπεφτε χιόνι.
Όλα τα παιδιά της ομάδος μας διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους ενώ οι Ιωάννης Λαμπούσης και Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος σκόραραν. Ειδικά το γκόλ του Δημήτρη Αλεξανδρόπουλου προκάλεσε το ενθουσιασμό της εξέδρας καθώς μπήκε με εντυπωσιακό ψιλοκρεμαστό σούτ από απόσταση 40 μέτρων.
Κατά την αποχώρηση της αποστολής συμφωνήθηκε μεταξύ των υπευθύνων των δυο ομάδων, αποστολή με προπονητές των ακαδημιών του Ατρομήτου Αθηνών να μεταφερθεί στους Γαργαλιάνους την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου και να παρουσιαστεί επίσημα η συνεργασία των τμημάτων των ακαδημιών των δυο ομάδων στο κτίριο της Δημοτικής βιβλιοθήκης των Γαργαλιάνων.
Στις 20 Ιανουαρίου καλούμε όλους τους φιλάθλους του Τέλου Άγρα να έρθουν στην Δημοτική Βιβλιοθήκη για να ενημερωθούν για τη συνεργασία αυτή της ομάδας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου