Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ενθουσιασμένος ο Κώστας Κλάδης με τις προοπτικές του Τσικλητήρα Πύλου!



 «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» 

ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ



 
Μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Νίκου Γεωργακλή από τον πάγκο, ο Τσικλητήρας Πύλου δεν άργησε να βρει τον διάδοχο του στο πρόσωπο του πολύπειρου τεχνικού Κώστα Κλάδη. Ο πρώην προπονητής του Φαραί και της Θύελλας Αμπελοκήπων, δυο ομάδες στις οποίες εργάστηκε φέτος, έπιασε αμέσως δουλειά στην ομάδα της Πύλου.
Μετά την σημερινή προπόνηση ο Κλάδης θα συναντηθεί με το Δ.Σ. του Τσικλητήρα για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που βρίσκεται στα σκαριά.
Στην συνάντηση θα γίνει μια αποτίμηση του ρόστερ και σε συνάρτηση με τους τραυματισμούς, θα αποφασιστεί το εάν θα υπάρξει κίνηση για ενίσχυση, ενδεχόμενο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

«Η επόμενη μεγάλη
δύναμη της Μεσσηνίας»
Ο Τσικλητήρας έχει καταγράψει μια εξαιρετική πορεία έως τώρα, ειδικά μετά την 5η αγωνιστική και καλείται υπό διαφορετική καθοδήγηση να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Ο νέος κόουτς της μεγάλης ομάδας της Πύλου, Κώστας Κλάδης είχε μόνο καλά λόγια να πει για την νέα του ομάδα μιλώντας στην «Φ»:  «Είναι μια ιστορική ομάδα, από τις ιστορικότερες της Μεσσηνίας. Για πολλά χρόνια ο Τσικλητήρας αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στα δρώμενα της Μεσσηνίας, έχει δυναμική και φοβερό κόσμο. Το ρόστερ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ακόμα και βαθμολογικά. Θεωρώ πως ο Τσικλητήρας είναι η επόμενη μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη της Μεσσηνίας. Υπάρχει τέτοια οργάνωση που δεν μπορεί να μην επικρατεί αισιοδοξία για το μέλλον».
Όσον αφορά στους στόχους του Τσικλητήρα για φέτος, ο κ. Κλάδης δείχνει να έχει εγκλιματιστεί πλήρως: «Στόχος είναι η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία και στην πορεία να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι μικροί ποδοσφαιριστές».
Ο έμπειρος κόουτς δείχνει να δίνει μεγάλη βάση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και μάλιστα εμφανίζεται εντυπωσιασμένος από τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών του Τσικλητήρα:
«Απ’ ότι πληροφορήθηκα, υπάρχουν πολλοί και καλοί νεαροί ποδοσφαιριστές στις ακαδημίες. Ωστόσο, βρίσκονται ακόμα σε πολύ μικρή ηλικία και δεν μπορούν να αγωνιστούν στο αντρικό. Θέλουν λίγο χρόνο παραπάνω, όμως ο σύλλογος δουλεύει πολύ σωστά σε αυτό το κομμάτι και πιστεύω πως στο μέλλον οι παίκτες αυτοί θα επανδρώσουν την μεγάλη ομάδα».

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου