Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

12 Μεσσηνιακές «σφυρίχτρες» στο Αίγιο!



Στα αγωνιστικά τεστ και στην


επιμορφωτική συγκέντρωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ

Στο Αίγιο παρευρέθησαν την Τρίτη 12 αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας για να συμμετάσχουν στα Αγωνιστικά τεστ και Επιμορφωτική Συγκέντρωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα, υπό την συνοδεία του γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου, Παναγιώτη Μανωλόπουλου, ταξίδεψαν στο Αίγιο οι Γιώργος Μπλάνας (διαιτητής Football League), Σταύρος Λάμιας, Χρήστος Κυριακόπουλος, Σοφία Αθανασοπούλου, Παναγιώτης Σερεμέτης (βοηθοί Football League), Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Νίκας, Ηλίας Νικολόπουλος, Κώστας Ψηλοπαναγιώτης (διαιτητές Γ΄ Εθνικής), Νίκος Γκούμας, Νίκος Τουρλομούσης και Κώστας Αδαμόπουλος (βοηθοί Γ΄ Εθνικής). Για προσωπικούς λόγους έλειψε από την συγκέντρωση ο διαιτητής Super League Ηλίας Αλεξέας, όπως επίσης και ο βοηθός Γ΄ Εθνικής Δημήτρης Καραπιπέρης.
Η προσέλευση έγινε στις 9.45 και τα αγωνιστικά τεστ ξεκίνησαν στις 10.30 υπό την εποπτεία του γυμναστή των διαιτητών/βοηθών της ΚΕΔ, Βασίλη Λώλη. Η επιμορφωτική συγκέντρωση ξεκίνησε στο Πνευματικό Κέντρο Αιγίου στις 3 μ.μ. ενώ λίγο αργότερα έγινε ενημέρωση από τον κ. Λώλη για το Fitness Check από την UEFA.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Θανάσης Μπριάκος μίλησε για το Οφσάιντ στην συγκέντρωση, ενώ λίγο αργότερα το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Ιωάννης Τσαχειλίδης έκανε κάποιες επισημάνσεις προς τους ρέφερι,
Στις 6.30 το απόγευμα η επιμορφωτική συγκέντρωση έληξε και οι Μεσσήνιοι ρέφερι επέστρεψαν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου