Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Στα «πορτοκαλί» ο Δημήτρης Μπούνας!


ΗΧΗΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΑΙ





Παίκτης του Φαραί θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Δημήτρης Μπούνας! Την είδηση επιβεβαίωσε χθες ο πρόεδρος της Σπερχογείας, Κώστας Χριστόπουλος, με την μεταγραφή είναι «τελειωμένη».
Πρόκειται για πολύ σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι στο οποίο χρειάζεται επειγόντως λύση. Ο 19χρονος ακραίος μέσος αγωνιζόταν τα τελευταία 3μιση χρόνια στην Σπερχογεία, όλα στην Α΄ τοπική, έχοντας χάσει ελάχιστα παιχνίδια σε αυτό το διάστημα. Προηγουμένως έπαιζε με τη φανέλα του Πατίστα στην Β΄ τοπική κατηγορία.
Με την Σπερχογεία ο Μπούνας κατάφερε να μπει στο στόχαστρο πάρα πολλών ομάδων, όχι μόνο από την Μεσσηνία, όμως οι συγκυρίες δεν τον βοήθησαν να κάνει ένα βήμα παραπάνω.
Ένας ποδοσφαιριστής που από 15 χρονών παίζει βασικός στην Α΄ τοπική και διαθέτει τέτοια προσόντα μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στο Φαραί, το οποίο τις τελευταίες αγωνιστικές παραπαίει. Συγκεκριμένα, μετρά 6 ήττες και μια ισοπαλία μετά τη  9η αγωνιστική και το 1-0 επί της Μεθώνης. Με άλλα λόγια, έχει να πάρει «τρίποντο» από τις 16 Νοεμβρίου, δηλαδή εδώ και δυο μήνες!
Με δεδομένο λοιπόν πως διαθέτει και την 3η χειρότερη επίθεση, οι διοικούντες της ομάδας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια «ηχηρή» μεταγραφή!

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου