Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«Κυανόλευκος» ο Χρήστος Φασούλας!



ΠΙΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ 

ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Την πρώτη του μεταγραφή για τον Γενάρη πραγματοποίησε πριν από λίγες ώρες ο Ηρακλής Καλαμάτας, αποκτώντας τον Χρήστο Φασούλα.
Ο νεαρός μεσοαμυντικός σπουδάζει στην Καλαμάτα και προέρχεται από την Δόξα Πολύγυρου Χαλκιδικής, ενώ αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ. Πρόκειται για μια δυνατή μεταγραφική κίνηση από τους «κυανόλευκους», οι οποίοι φιγουράρουν στην 5η θέση του 1ου ομίλου της Β΄ τοπικής κατηγορίας με 20 βαθμούς.
Το νεανικό σύνολο του Νίκου Μουλατσιώτη προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες (από Μικρομάνη, Άμφεια), μετρά τρεις ήττες και μια ισοπαλία τις τελευταίες 4 αγωνιστικές αγνοώντας την χαρά της νίκης από την 1η του Δεκέμβρη.

Κοπή πίτας
για… όλους!
Δυο διαφορετικές κοπές πίτας θα διενεργήσει ο Ηρακλής Καλαμάτας το επόμενο χρονικό διάστημα.
Το ερχόμενο Σάββατο στις 10 μ.μ. οι Ακαδημίες των «κυανόλευκων» θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους στις εγκαταστάσεις «Olympico». Πρόκειται για τα τμήματα του Παιδικού, Προπαιδικού, Τζούνιορ και Προτζούνιορ.
Η μεγάλη ομάδα μαζί με τη διοίκηση του Συλλόγου θα γευματίσει και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στην Ταβέρνα «Σωφράς».

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου