Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Δεν …καταλαβαίνουν από βροχή οι «Ταύροι»!



ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕ 1-0 ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ ΣΤΟΝ 1ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

«ΧΡΥΣΟΣ» ΣΚΟΡΕΡ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ 51ο ΛΕΠΤΟ


Ένα θετικό πρώτο βήμα πραγματοποίησε χθες η Σπερχογεία στην έδρα της, επικρατώντας της Εράνης Φιλιατρών με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο επαναληπτικός των δυο ομάδων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στα Φιλιατρά.
«Χρυσός» σκόρερ για το σύνολο του Τάσου Χατζηαγγελή ήταν ο Κλεομένης Παπανικολόπουλος, ο οποίος έβαλε την ομάδα του μπροστά στο 51ο λεπτό.
Το πρώτο ημίχρονο διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, κάτι που δυσχέραινε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο αντιπάλων.
Περισσότερο δυσκόλευε την δημιουργία παιχνιδιού από τους γηπεδούχους, οι οποίοι αγωνίζονται κατά κύριο λόγο με «στρωτό» παιχνίδι. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Εράνη, που ήταν ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο, «χτυπώντας» κυρίως από στημένες φάσεις, οι οποίες αποτελούν το «ατού» της.
Μάλιστα, ο ρέφερι κ. Μπλάνας διέκοψε προσωρινά το ματς στο 22ο λεπτό, καθώς το γήπεδο είχε «λιμνάσει» και οι παίκτες επιδίδονταν περισσότερο σε …Water Polo, παρά σε ποδόσφαιρο.
Ωστόσο το ματς συνεχίστηκε, με το 1ο ημίχρονο να λήγει στο 0-0.
Στην επανάληψη η βροχή σταμάτησε και το γήπεδο στέγνωσε αρκετά, ώστε να μπει στο παιχνίδι για τα καλά η Σπερχογεία!
Μάλιστα, στην πρώτη επίσκεψη των «ταύρων» στα καρέ των φιλοξενούμενων στο 51ο λεπτό ήρθε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης από τον 22χρονο Παπανικολόπουλο!
Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές κλασσικές ευκαιρίες, όπως και η Εράνη που είχε στο τελευταίο 10λεπτο δυο μεγάλες στιγμές, όμως το σκορ έμεινε ως ήταν!

Το φιλμ του αγώνα

9΄ σέντρα του Παπανικολόπουλου από δεξιά, ο Βασιλόπουλος πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα περνά άουτ
21΄ο Κώτσος εκτελεί το κόρνερ, κεφαλιά του Μοροσάνου, η μπάλα περνά 1 μέτρο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιακουμή
31΄ ο Δ. Γιακουμής βγάζει ωραία δεξιά τον Παπανικολόπουλο απέναντι στον Αθανασόπουλο, αυτός πλασάρει όμως η μπάλα κολλάει στο γήπεδο πριν κατευθυνθεί προς το τέρμα και οι αμυντικοί διώχνουν
41΄ κόρνερ του Κώτσου, οι αμυντικοί της Σπερχογείας δεν διώχνουν σωστά και ο Αλμπάν σουτάρει από δεξιά, όμως είναι για λίγο άστοχος
51΄ ο Βασιλόπουλος «στρώνει» στον Παπανικολόπουλο, αυτός ελίσσεται εκτός περιοχής και σουτάρει συρτά, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Αθανασόπουλου και 1-0 για την Σπερχογεία
61΄ μπαλιά από δεξιά του Μούστου, ο Παγώνης πιάνει το γυριστό σουτ, όμως η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι
63΄ απευθείας φάουλ του Βασιλόπουλου, ο Αθανασόπουλος αποκρούει και στην επαναφορά ο Παγώνης αστοχεί με εξ’ επαφής πλασέ!
78΄ φάουλ του Κιούτακ, ο Μπεγλεκτσής πιάνει την 1η κεφαλιά προ του Π. Γιακουμή και ο Γιάννης στα αριστερά πιάνει την κεφαλιά εκτός ισορροπίας σε κενή εστία, αλλά είναι άστοχος
82΄ ο Βασιλόπουλος βγαίνει τετ α τετ με τον Αθανασόπουλο και πλασάρει, ο πορτιέρο της Εράνης αποκρούει και το «ριμπάουντ» παίρνει ο Δ. Γιακουμής που σουτάρει σε κενή εστία, όμως δεν βρίσκει στόχο!
84΄ τετ α τετ βγαίνει ο Κιούτακ με τον Π. Γιακουμή, όμως το βολέ που δοκιμάζει περνά ψηλά άουτ
86΄ μπαλιά του Δ. Γιακουμή από δεξιά στον Βασιλόπουλο, αυτός πιάνει το γυριστό βολέ αλλά δεν βρίσκει εστία
87΄ ωραίο μακρινό σουτ του Δ. Γιακουμή, ο Αθανασόπουλος αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ
● Διαιτησία: Γ. Μπλάνας, Σ. Λάμιας, Ν. Γκούμας
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Π. Γιακουμής, Μούστος, Κουμούτσος, Πιχιγιόνι, Βασιλογιαννακόπουλος, Καράμπελας, Παγώνης (89΄ Στέφανος), Μπαλόπουλος, Βασιλόπουλος, Δ. Γιακουμής (90΄ Μπόκος), Παπανικολόπουλος (88΄ Χαρίτος)
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Μπεγλεκτσής, Αλμπάν, Μιχαλακόπουλος (59΄ Κιούτακ), Γιάννης, Μοροσάνου, Κώτσος (70΄ λ.τρ. Βλασσόπουλος), Διαμαντόπουλος (83΄ Κωνσταντόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Κόλλιας, Νικολόπουλος.

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου