Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο 14ος Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας 10.000 μ. αγώνας 2.000 μ. για παιδιά

ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕ.Φ.Ι.Α. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


ΜΕ ΤΟΝ ΣΔΥΜ, ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Τον 14ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας 10.000 μ. για ενήλικες δρομείς και 2.000 μ. για παιδιά και γονείς διοργανώνει το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 (ώρα 6:30) ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ), με τη συνεργασία του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο ΚΕ.Φ.Ι.Α. (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης) Καλαμάτας (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.ΑμεΑ).
Η νέα διαδρομή, πιο γρήγορη και επίπεδη, ξεκινά από την κεντρική πλατεία, περνώντας δίπλα από το πάρκο με κατεύθυνση την παραλία και αναστροφή στο 5ο χλμ. στο ξενοδοχείο «filoxenia». Ο τερματισμός θα γίνει στο σημείο εκκίνησης, δηλαδή στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Στο φινάλε θα βραβευτούν οι 3 πρώτες νικήτριες και οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10.000μ. Σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί  αναμνηστικό μετάλλιο και τοπικά προϊόντα.
Θα υπάρχουν κατηγορίες ανά 10ετία, κληρώσεις δώρων για παιδιά αλλά και για μεγάλους.
Για τον αγώνα 10.000 μ. οι εγγραφές αρχίζουν από τις 3 Απριλίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sdym.gr, έως την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 .
Ενώ, περιορισμένες θα είναι οι εγγραφές την ημέρα του αγώνα.
Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους και το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα, καταβάλλοντας το αντίτιμο των  5€,  από τη γραμματεία του αγώνα μέχρι τις 18:00.
● Απαραίτητη προϋπόθεση για όλους όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες είναι να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις ενώ θα τρέξουν με δίκη τους ευθύνη και οι ανήλικοι θα τρέξουν με ευθύνη των γονέων τους.
● Θα πραγματοποιηθεί επίσης ο Αγώνας 2.000 μ. για παιδιά: Η συμμετοχή για τον αγώνα αυτό θα είναι ελεύθερη και χωρίς επιβάρυνση.
Διανυκτέρευση: Όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση να επικοινωνήσουν για κρατήσεις δωματίων με το ξενοδοχείο hotel «Φλοίσβος» στην παραλία Καλαμάτας (κρατήσεις κος Σούμπλης 6945939950 www.hotel-flisvos.gr)
Τιμή δωματίου με πρωινό (μπουφέ): μονόκλινο 35€ ,δίκλινο 45€, τρίκλινο 65€. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου