Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Για την ιστορία του με Κυπαρισσία το Διαβολίτσι!


«ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ» ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ 

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΚΑΠΟΓΛΗΣ 

– ΑΠΩΝ Ο ΖΑΚΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΜΟΝΙΜΟΙ


Τα βλέμματα όλων στο Διαβολίτσι επέστρεψαν στο Κύπελλο, όπου ο Α.Ο.Δ. θα φιλοξενηθεί στην Κυπαρισσία από την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής ομώνυμη ομάδα.
Οι «νερατζούρι» βρίσκονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους «4» του θεσμού, έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τους Παπαφλέσσα Χώρας, ΠΑΟ Καλλιθέας, Φαραί και Τέλο Άγρα. Επίσης, είναι η μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε στην Α΄ φάση του Κυπέλλου και παραμένει ζωντανή στην διεκδίκηση του τροπαίου.
Η προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες για φέτος δεν δίνει κάποιο πλεονέκτημα, καθώς ο Α.Ο.Δ. είναι μια από τις ομάδες που έχει κόψει βαθμούς από την πρωτοπόρο στο ισόπαλο 2-2 της 14ης αγωνιστικής.
Στο σημερινό παιχνίδι οι «νερατζούρι» θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες. Κατ’ αρχάς, οι μόνιμα απόντες Σπύρος Αθανασόπουλος, Γιάννης Κανέλλος και Τάσος Ζαμπάρας είναι εκτός, όπως επίσης και ο Γιάννης Ζάκκας ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς της 15ης αγωνιστικής της Α΄ τοπικής με το Φαραί.
Ταυτόχρονα, διαπιστώθηκε πρόβλημα με τον νεοαποκτηθέντα Ηλία Καπόγλη σε προπόνηση της περασμένης εβδομάδας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Αρφαρών παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο, με αποτέλεσμα έκτοτε να μην μπορεί να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας. Προς το παρόν η κατάσταση του παρακολουθείται.

«Δεν θα αφήσουμε
το ματς στην τύχη»
«Κατ’ αρχάς, μόνο και μόνο το γεγονός πως είμαστε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους «4» αποτελεί πρόκληση για εμάς για να μην αφήσουμε το παιχνίδι στην τύχη» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του Α.Ο.Δ., Σωτήρη Δημάκη, σχετικά με το σημερινό ματς, συμπληρώνοντας στην συνέχεις: «Δεν αποτελεί αυτοσκοπός μας το Κύπελλο και προς το παρόν, θα κοιτάξουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει κίνητρο για την ρεβάνς.
Όλοι στο Διαβολίτσι έχουν καταλάβει πως στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να προφυλάξουμε τους ποδοσφαιριστές μας από τραυματισμούς για να κρατήσουμε δύναμη για το πρωτάθλημα. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν θα τα δώσουμε όλα». Ερωτηθείς για το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην Κυπαρισσία και το πώς διαμορφώνει το γεγονός αυτό την έκβαση του ζευγαριού, ο κ. Δημάκης έχρισε την αντίπαλο ομάδα ως φαβορί: «Το φαβορί είναι η Κυπαρισσία και της δίνει το πλεονέκτημα το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι γίνεται στην έδρα της. Όμως εμείς έχουμε αποδείξει από την αρχή πως παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσια».

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου