Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Μόνο… «Μαύρη Θύελλα» υπηρετεί ο Γιάννης Ριγανάς!



6ΜΗΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Μακριά από τα… στρατόπεδα θα παραμείνει για έξι μήνες ο πορτιέρο της «Μαύρης Θύελλας», Γιάννης Ριγανάς, ο οποίος πήρε αναβολή χθες από το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στην Θήβα.
Ο Ριγανάς ήταν εκ των διακριθέντων στο ματς με το Μεσολόγγι και σε γενικές γραμμές, αποτελεί μια σταθερή αξία κάτω από τα γκολπόστ. Η «Καλαμάτα» θα έχει σίγουρα στις υπηρεσίες της τον ταλαντούχο τερματοφύλακα μέχρι το τέλος της σεζόν και η εξέλιξη αυτή «κλείνει» τις συζητήσεις που είχαν ανοίξει για μεταγραφή πορτιέρο.
Ο Ριγανάς σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της «Μαύρης Θύελλας» μίλησε για την εξέλιξη αυτή: «Κατάφερα να πάρω αναβολή και από εδώ και πέρα θα υπηρετήσω μόνο τη Μαύρη Θύελλα. Η διοίκηση ήταν κοντά μου συνέχεια και βοήθησε ώστε να τελειώσει θετικά το θέμα της αναβολής».

Διήμερο…
αποφόρτισης!
Από κει και πέρα, την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με το Μεσολόγγι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με τον Μίλτο Γκόφα.
Οι Θοδωρής Πούτσι, Χρήστος Καλαντζής, Κώστας Ηλιόπουλος, Τάσος Καντούτσης και Γιάννης Καλογερόπουλος έκαναν πρόγραμμα θεραπείας,
Στην εν λόγω προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Γιάννης Ριγανάς και Παναγιώτης Σοφός, οι οποίοι είχαν πάρει άδεια από τον προπονητή τους.
Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε ρεπό για όλους – πλην εννέα – τους ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα οι Βασίλης Κακαλής, Θοδωρής Πούτσι, Σπύρος Οδεμισιώτης, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Γιάννης Ριγανάς, Βαγγέλης Μπελεβέτης, Τάσος Κωνσταντακόπουλος και Δημήτρης Κουρούπης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Κώστας Ηλιόπουλος έκανε θεραπεία λόγω ενός προβλήματος που αποκόμισε στην γάμπα από το ματς της περασμένης Κυριακής.
Η προετοιμασία για το ματς της 14ης αγωνιστικής με τον Πανναυπλιακό ξεκινά σήμερα στο Δημ. Στάδιο Παραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου