Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Στο -6 από την κορυφή δια …ποδός Ηλιόπουλου!



«ΔΙΠΛΟ» ΜΕ 1-0 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»



Δεύτερη σερί νίκη σημείωσε χθες η «Μαύρη Θύελλα», αυτή τη φορά μέσα στο Ναύπλιο επί του Πανναυπλιακού με 1-0 και μείωσε την διαφορά από την κορυφή στο -6, αφού η Α.Ε. Καραϊσκάκης ηττήθηκε.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κώστας Ηλιόπουλος στο 66ο λεπτό, το δεύτερο συνεχόμενο του νεαρού φορ στο πρωτάθλημα.
Στο ματς παρευρέθησαν περισσότεροι από 100 οπαδοί της «Καλαμάτας», οι οποίοι για ακόμα μια φορά έδωσαν βροντερό παρόν εκτός έδρας.
Οι «μαυροθυελλίτες» ξεκίνησαν πολύ «νωθρά» την αναμέτρηση και παρά το γεγονός πως δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Όταν όμως αποφάσισαν να βγουν μπροστά, έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 19΄ με τον Μπραϊμλάρι να νικά σε τετ α τετ τον Καραχάλιο, αλλά και τον Καλαντζή στο 25ο λεπτό.
Η Καλαματιανή ομάδα συνέχισε να πιέζει τους γηπεδούχους και λίγο πριν την λήξη έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ηλιόπουλο, με τον Μπραϊμλάρι να σώζει και πάλι!
Στην επανάληψη το ματς συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με την «Καλαμάτα» να καταφέρνει επιτέλους να ανοίξει το σκορ.
Συγκεκριμένα, στο 66ο λεπτό ο Καλαντζής έκανε το σουτ, ο Μπραϊμλάρι και πάλι απέκρουσε όμως ο Ηλιόπουλος πήρε το «ριμπάουντ» και με κοντινό πλασέ σε κενή εστία «έγραψε» το 1-0 για την «Μαύρη Θύελλα».
Μέχρι την λήξη δεν άλλαξε κάτι, με τους «μελανόλευκους» να κρατούν δίχως δυσκολία το υπέρ τους σκορ.
● Διαιτησία: Ε. Κορδολαίμης, Κ. Γουργιώτης, Ν. Ρούντος (Ανατ. Αττικής)
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Μπραϊμλάρι, Κετσετζόγλου, Γεωργιόπουλος, Θ. Γκολέμης, Ευθυμίου, Καραμάνος, Μουσταφά, Τσακνάκης, Δριμούρας, Μιχαλόπουλος (81΄ Λεπτάκης), Η. Γκολέμης (85΄ Διαμαντής)
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Ρηγανάς, Καλογερόπουλος, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Λιόλιος (84΄ Μπελεβέτης), Τσιμικλής, Ζαχαρόπουλος, Καραχάλιος, Ηλιόπουλος (70΄ Κωνσταντόπουλος), Πούτσι (58΄ Αθανασόπουλος), Καλαντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου