Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Έκοψε πίτα στο «Άραγμα» ο Ολυμπιακός Καλαμάτας



ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΕ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΟ


ΓΙΑ 4η ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΦΑΡΑ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ»


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός Καλαμάτας στο κέντρο «Άραγμα», το οποίο βρίσκεται στην Δυτική Παραλία.
Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την κοπή πίτας χωρίς την παρουσία των ΜΜΕ και σε ζεστό κλίμα, με το φλουρί να τυχαίνει στον προπονητή της ομάδας Διονύση Πουλή και τον μέσο Σωτήρη Φουρναράκο.
Οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώνονται πλέον στην σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Αρφαρών, η 4η κατά σειρά με την ομάδα του Τάκη Βούτσα.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει δυο φορές τα Αρφαρά στην Β΄ Φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Το πρώτο ματς στο «Γ. Λουκαρέας» είχε έρθει ισόπαλο 1-1, ενώ το δεύτερο στα Αρφαρά ήρθε επίσης ισόπαλο, αυτή τη φορά 2-2 με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν την πρόκριση. Στην 1η αγωνιστική της Α΄ τοπικής, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας είχε επικρατήσει στην έδρα του με 2-1.
Έκτοτε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, κυρίως όσον αφορά στον πάγκο της καλαματιανής ομάδας, με τον Διονύση Πουλή να αντικαθιστά τον Σπύρο Τσίκινη μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανακάμψει, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις τελευταίες αγωνιστικές, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στον 1ο γύρο και στην 7η θέση, παρά το γεγονός πως είχαν φτάσει μια θέση πριν τον «πάτο»…
Στα του σημερινού παιχνιδιού, ο Διονύσης Πουλής θα έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, πλην του μόνιμα τραυματία Νίκου Περιβολάρη ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Α.Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου