Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Απαγορεύεται …αρνητικό αποτέλεσμα στο Ναύπλιο!



ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΑΠΟ 

ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»


ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΩΗΝ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ» ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ



Στον δρόμο της «Μαύρης Θύελλας» θα βρεθεί ο Πανναυπλιακός αύριο για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Η καλαματιανή ομάδα φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον 3ο Παναργειακό και 9 βαθμούς κάτω από την κορυφή, οπότε αγώνες όπως αυτόν με τον 13ο Πανναυπλιακό δεν μπορεί να τους χάσει! Η ομάδα του Ναυπλίου βρίσκεται 8 βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, κάτι που την καθιστά ιδιαίτερα απρόβλεπτη καθώς σίγουρα θα τα δώσει όλα για το «τρίποντο», έστω και αν η έδρα της δεν την καθιστά… φόβητρο: Έχει απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι 3 βαθμοί είναι μονόδρομος για την «Μαύρη Θύελλα», η οποία περιμένει «στραβοπάτημα» των τριών ομάδων που βρίσκονται από πάνω της και αγωνίζονται εκτός έδρας.
Ο Παναργειακός φιλοξενείται από τον Παναρκαδικό, η Ερμιονίδα από το Μεσολόγγι και η Α.Ε. Καραϊσκάκης από την Μανωλάδα!
Μοναδική απουσία για τον Μίλτο Γκόφα είναι αυτή του Γιάννη Τσόπελα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με το Μεσολόγγι και θα λείψει για μια αγωνιστική.

Ολοκληρώνεται
σήμερα η προετοιμασία
Η προετοιμασία συνεχίζεται «πυρετωδώς» για την «Καλαμάτα», με την χθεσινή προπόνηση να διεξάγεται στο γήπεδο της Σπερχογείας «Π. Γεωργανάς» κατά την οποία ο Μίλτος Γκόφας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.
Σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία ολοκληρώνεται και ο κόουτς της «μελανόλευκης» αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στο Ναύπλιο.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης οι Μίλτος Γκόφας και Θοδωρής Πούτσι έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της «Μαύρης Θύελλας».
Ο προπονητής της «Καλαμάτας» δήλωσε τα εξής: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναυπλιακό. Κάθε ομάδα έχει τους δικούς της στόχους. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε για τη νίκη».
Από την πλευρά του ο Πούτσι τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναυπλιακό στο οποίο στόχος μας είναι η νίκη. Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας ώστε να κερδίσουμε. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάμε την ομάδα μας και αγωνιζόμαστε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Στον Αστέρα
Μαγούλας ο Ρήγας!
Τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό βρήκε ήδη ο 25χρονος πρώην μέσος της «Καλαμάτας», Χρήστος Ρήγας.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από την «Μαύρη Θύελλα» πριν από έναν περίπου μήνα συμφώνησε με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, δείγμα των ικανοτήτων που διαθέτει.
Το συμβόλαιο του Ρήγα θα εκπνεύσει στο τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου