Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Με «φόντο» την απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη ο Μεσσηνιακός!



ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΥ «ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ»



Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι δίνει αύριο ο Μεσσηνιακός στην έδρα του, υποδεχόμενος την 5η βαθμολογικά Αχαϊκή με την οποία ισοβαθμεί στους 23 βαθμούς.
Προερχόμενοι από την ήττα με 1-0 από τον Παναργειακό στο Άργος, οι «πράσινοι» θα έχουν δύσκολη αποστολή με την Αχαϊκή, η οποία παραπαίει τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι πατρινοί μετρούν 3 ήττες και μια ισοπαλία σε 4 αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να πέσουν από την κορυφή, εκτός 4άδας.
Αντίθετα, ο Μεσσηνιακός ναι μεν ηττήθηκε στο Άργος, όμως προηγουμένως μετρούσε 5 σερί νίκες και σίγουρα έχει την δυνατότητα να «λυγίσει» μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.
Από την άλλη, αμφότερες οι δυο ομάδες δεν έχουν αποφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού, καθώς η 9η θέση «φωτιά» που κατέχει ο Παναρκαδικός απέχει μόλις 4 βαθμούς από τους δυο μονομάχους!
Καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντική θα είναι η έκβαση της αναμέτρησης, δεδομένων όλων των παραπάνω.
Η προετοιμασία για το αυριανό ματς συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο «Σταύρος Παπαδόπουλος», με τον Δημήτρη Τσάκωνα να μην υπολογίζει σε δυο ποδοσφαιριστές του. Ο Σπύρος Δασκαλάκης συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει, ενώ ο Σωτήρης Κουκούτσης συνεχίζει την αποθεραπεία του πάνω στον εγχειρισμένο μηνίσκο.
Το πιο πιθανό είναι να μεταφερθεί ο Άγγελος Μπαστακός στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι Βαγγέλης Κουρεντζής – Θωμάς Μπιμπίρης να αναλάβουν το κέντρο της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου