Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ …ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ

Έκτος ο Κουρεντζής με Σαγέικα
επιστρέφει ο Ταχματζίδης



ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ γρήγορα την απρόσμενη ήττα από τον Πανναυπλιακό θέλει ο Μεσσηνιακός, ο οποίος φιλοξενείται την Κυριακή από τον ουσιαστικά υποβιβασμένο Εθνικό Σαγέικων.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο Βαγγέλη Κουρεντζή, ωστόσο, στα θετικά είναι το γεγονός πως επιστρέφει ο Αλέξανδρος Ταχματζίδης.
Με την ζώνη του υποβιβασμού να είναι πιο κοντά από ποτέ – μόνο στους δυο βαθμούς – η ανάγκη για νίκη κρίνεται επιτακτική.
Ο Εθνικός δεν φαντάζει μεγαθήριο, έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα του 4ου ομίλου και έχοντας συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς, όμως η ήττα από την ομάδα του Ναυπλίου την περασμένη Κυριακή θύμισε στον Μεσσηνιακό πως κανένα ματς δεν είναι εύκολο και κανείς αντίπαλος δεν παίζει για να χάσει.
Το παιχνίδι θα «σφυρίξει» ο Σ. Τσιάκος του Συνδέσμου Θεσπρωτίας με βοηθούς τους Σ. Χουλιάρα και Γ. Σπυριδόπουλο του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

Η αγωνιστική πτώση
Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσάκωνα παρουσιάζουν μια αγωνιστική πτώση (βάσει αποτελεσμάτων) το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Στις τελευταίες 5 αγωνιστικές ο Μεσσηνιακός μετρά 1 μόλις νίκη (Αχαϊκή) 1 ισοπαλία (Μεσολόγγι) και 3 ήττες (Παναργειακός, Δόξα Μανωλάδας και Πανναυπλιακός). Η ισοπαλία με το Μεσολόγγι και η ήττα από τον Πανναυπλιακό έχουν γίνει εντός έδρας, κάτι που πρέπει να αποφευχθεί στην συνέχεια, καθώς πρόκειται για δυο ομάδες που είναι στα μέτρα της καλαματιανής ομάδας.
Με δεδομένο πως η Κόρινθος έχει δύσκολο έργο (παίζει στο Άργος με Παναργειακό) και ο ΠΑΟ Βάρδας κοντράρεται με τον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη, το «τρίποντο» με τον Εθνικό Σαγέικων αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου