Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»

«Άρχοντας» στο ντέρμπι με Ερμιονίδα ο Σπύρος Σελίμος


Στη Μεσσήνη και στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της η «Καλαμάτα» μετρώντας το χρόνο αντίστροφα για το εντός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε. Ερμιονίδας!
Ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς, με βαθμό δυσκολίας στο ταβάνι, αφού ως γνωστόν η Ερμιονίδα είναι μια εκ των πρωτοπόρων ομάδων του 4ου ομίλου και ένα από τα φαβορί για την άνοδο! Την οποία διεκδικεί βεβαίως και η ομάδα του Μίλτου Γκόφα, που σημαίνει πως την Κυριακή θα… πέσουνε κορμιά στο δημοτικό στάδιο με έπαθλο ένα τρίποντο γοήτρου και σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας.
Για να επιτευχθεί όμως αυτό θα πρέπει άπαντες να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να επικεντρωθούν στο στόχο έχοντας τα κεφάλια κάτω και το μυαλό τους μόνο στη δουλειά που πρέπει να γίνει μέχρι την Κυριακή!
Για την παραχώρηση του γηπέδου στην ομάδα ευχαρίστησε ο γενικός αρχηγός εκ μέρους της ομάδας, Νικήτας Παπανικολόπουλος, το δήμαρχο Μεσσήνης Στάθη Αναστασόπουλο, ώστε να πραγματοποιήσει εκεί τη χθεσινή της προπόνηση.
Στο «μενού» της χθεσινής προπόνησης ήταν 40λεπτο πρόγραμμα με τον Ευτύχη Τασιόπουλο και ακολούθως οι παίκτες χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα και πίεσης και κατοχής μπάλας.
Στην προπόνηση δεν ήταν παρόν ο Γιάννης Ριγανάς, ο οποίος είναι άρρωστος. Οι τερματοφύλακες Ανδρέας Κολοβούρης και Τάσος Κωνσταντακόπουλος αρχικά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τον Σωκράτη Κοψαχείλη, και στη συνέχεια έλαβαν μέρος στο δεύτερο μισό της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.

«Σφυρίζει» ο Σελίμος
Στα διαιτητικά! Ο Σπύρος Σελίμος της ΕΠΣ Λακωνίας ορίστηκε χθες από την ΚΕΔ της ΕΠΟ για να διευθύνει την Κυριακάτικη αναμέτρηση στην Καλαμάτα με την Α.Ε. Ερμιονίδας. Το ματς θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης στις 3 το απόγευμα, όπου βοηθοί του κ. Σελίμου θα είναι οι διαιτητές Γιώργος Παλαμίδας και Γιώργος Σταματάκος επίσης μέλη της ΕΠΣ Λακωνίας.
Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ανδρέας Λαγός από την ΕΠΣ Αχαΐας.

Τα εισιτήρια
Το κόστος των εισιτηρίων ανέρχεται στα 10 ευρώ και ήδη βρίσκονται σε κυκλοφορία για τον αγώνα της Κυριακής. Όσοι επιθυμούν ένα ή και περισσότερα, μπορούν να τα προμηθεύουν από τα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας (δίπλα από το Κλειστό Γυμναστήριο) καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, καθώς επίσης από την καφετέρια «Avenue», στην οδό Φαρών 154 (δίπλα από το «JOY»), καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου