Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Έκοψε πίτα το κολυμβητικό τμήμα του Άργη Καλαμάτας



ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΙΣΚΙΛΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου το κολυμβητικό τμήμα του Άργη Καλαμάτας στο «Fare Palace».
Παρουσία μελών του Δ.Σ., προπονητών, αθλητών και γονέων πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση, μαζί με βραβεύσεις αθλητών.
Ο έφορος του Άργη Γιάννης Καλαμαράς άνοιξε την εκδήλωση με τις καθιερωμένες ευχές και έπειτα, ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Άρης Μακρόπουλος παρουσίασε την νέα πρόεδρο του Δ.Σ. Στέλλα Λιλή.
Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι βραβεύσεις για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, με την νέα Πρόεδρο να βραβεύει από την Αγωνιστική ομάδα με αναμνηστικά αγαλματίδια τους Ι. και Π. Φίσκιλη, Δ. Αντωνόπουλο, Ι. Καμαρινού, Κ. Μακρή, Α. Αθανασοπούλου και Η. Αθανασόπουλο ο οποίος έχει δοθεί μεταγραφή με υποσχετική στον Πανελλήνιο.
Επίσης, βραβεύτηκαν με αναμνηστικό μετάλλιο οι Α. Αβραμόπουλος, Ν. Δρακόπουλος και Π. Λουκαρέας για την συμμετοχή τους στα όρια πρόκρισης στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Όσον αφορά στην Προαγωνιστική Ομάδα, οι Α. Αντωνόπουλος, Σ. Δρακόπουλος, Ι. Βαλσαμάκης, Α. Αθανασουλάκης, Ο. Βλάσσης, Ι. Π. Αντωνόπουλος και Ε. Σταθοπούλου βραβεύθηκαν από τον κ. Καλαμάρα για τις διακρίσεις τους στους Θερινούς Αγώνες της ΠΕ ΚΟΕ.
Για την συμμετοχή τους στους Θερινούς Αγώνες βραβεύθηκαν οι Α. Σολωμάκος, Α. Ελεφαντή και Α. Μ. Κωνσταντάκη.
Τα αναμνηστικά ήταν προσφορά από το κατάστημα ειδών συσκευασίας Ρούμπου σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές.
Ο κος Στάθης Μακρής βράβευσε τον Άρη Μακρόπουλο εκ μέρους των γονέων του Άργη για την προπονητική και διοικητική προσφορά του στον Σύλλογο.
Αμέσως μετά έγινε η κοπή της πίτας από την νέα πρόεδρο Στέλλα Λιλή, με τον Κωνσταντίνο Γεωργιόπουλο να κερδίζει το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε δωρεάν κολυμβητικά μαθήματα για 2 μήνες.

Καλές εμφανίσεις
στους Χειμερινούς
Ελπιδοφόρα εμφάνιση έκανε η Αγωνιστική Ομάδα του Άργη στους Χειμερινούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδος που διεξήχθησαν το διάστημα 7-9 Φεβρουαρίου στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.
Οι αγώνες αποτέλεσαν μια ευκαιρία για να αξιολογηθεί το έργο του προπονητή Βασίλη Πετρακάκου και για την προετοιμασία των αθλητών ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.
Ο Γιάννης Φίσκιλης μαζί με την Αθανασία Αθανασοπούλου τα πήγαν περίφημα, βελτιώνοντας τα ατομικά ρεκόρ τους και δείχνοντας παράλληλα πως υπάρχει χώρος για μεγάλη μελλοντική βελτίωση.
Τα αποτελέσματα των αθλητών έχουν ως εξής:
Κατηγορία Παμπαίδων Α΄ (2000)
Ι. Φίσκιλης: 6ος στα 50 μ. Ελεύθερο με 27΄΄43μ 8ος στα 100 μ. Ελεύθερο με 59΄΄88, 8ος στα 100 μ. Πρόσθιο με 1΄21΄΄38.
Α. Αθανασόπουλου: 31΄΄33 στα 50 μ. Ελεύθερο, 1΄08΄΄67 στα 100 μ. Ελεύθερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου