Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Επιστροφή στις νίκες ο Μεσσηνιακός

ΝΙΚΗΣΕ 2-0 ΤΑ ΣΑΓΕΙΚΑ ΜΕ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΕΛΑ


«Ρέφαρε» για την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Πανναυπλιακό ο Μεσσηνιακός, ο οποίος παρουσιάστηκε σοβαρός και πήρε την νίκη στα Σαγέικα με 2-0, χάρη σε τέρματα των Αργυρόπουλου και Χελά.
Με το «τρίποντο» αυτό οι «πράσινοι» βελτίωσαν την διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη στους 3 βαθμούς.
Ο Μεσσηνιακός ήταν σαφώς ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό με σουτ του Αργυρόπουλου εκτός περιοχής. Ο Τσουλάκος στο 29΄ είχε δοκάρι για τον Μεσσηνιακό, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι ήταν ακίνδυνοι.
Στο 57΄ ο Χελάς σημείωσε το 2-0 μετά από ασσίστ του Μπεγέτη και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι με τους «πράσινους» να κρατούν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Ο Μπινιέρης στο 84΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τα Σαγέικα με 10 παίκτες.
● Διαιτησία: Τσιάκος Σ. Θεσπρωτίας, Χουλιάρας Σ., Σπυριδόπουλος Γ. Αιτωλοακαρνανίας
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Κανελλόπουλος, Παναγόπουλος (71΄ Κότσα), Μπινιέρης, Μπούρδος (80΄ Σαλαμαλίκης), Σωτηρόπουλος, Φωτόπουλος, Αυγερινός, Αθανασόπουλος, Τζίφας, Βουρλούμης (46΄ Ντεμάι), Νικολόπουλος.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Μπαστακός, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος (82΄ Σπανός), Ταχματζίδης (82΄ Πετρογιάννης), Βιτάλι (88΄ Σταματελόπουλος), Τσουλάκος, Χελάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου