Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0 – 0

Κόλλησαν στο «μηδέν»!



Από ένα ημίχρονο είχαν χθες Δόξα Καλαμάτας και Ηρακλής Κυπαρισσίας και αποχώρησαν από το «Μπαχράμης» με τον δίκαιο και για τους δυο βαθμό της λευκής ισοπαλίας!
Οι Κυπαρισσιώτες κυριάρχησαν στο α΄ ημίχρονο έχοντας και δυο δοκάρια με Ιωάννη Αναγνωστόπουλο σε απευθείας και Κονόμη με κεφαλιά με πολύ καλό τον Αναγνωστόπουλο, ενώ η Δόξα πήρε τα πάνω της στο β΄ μέρος και ειδικά στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα. δυνατές φάσεις και χαμένες είχαν οι Παναγιωτόπουλος όταν το σουτ του απέκρουσε στον αέρα ο πολύ καλός χθες πορτιέρο της Κυπαρισσίας για να ακουμπήσει δοκάρι και εν συνεχεία να βγει άουτ στο 58΄, με τον Πειδη που είχε 2-3 πολύ δυνατά σουτ από καλή (κοντινή) θέση άουτ, με αποκορύφωμα την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κακαβά στο 77΄ όταν βρέθηκε μόνος του προ κενής εστίας, σε λάθος έξοδο του πορτιέρο αλλά δεν μπόρεσε να γυρίσει σωστά τη μπάλα!
● Διαιτησία: Γκούμας, Κοντογιάννης, Γαλακούτης. Παρατηρητής: Τάγαρης, Γιατρός: Φυδανάκη Ουρανία
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Σπ. Καρούμπαλης): Γκολώνης, Τζαβάρας, Αναστασόπουλος (70΄ Δούσης), Καννάς, Κρεμμυδάς, Τάφα, Χριστόπουλος, Δημόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Πειδής, Κακκαβάς (82΄ Καργάκος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Πανταζέλος, Σινόπουλος, Αναγνωστόπουλος (66΄ Γιαννόπουλος), Μαδούρης, Ανδριανόπουλος, Αρβανίτης, Κονόμη, Ματαυτσής, Σαμπαζιώτης, Κυριακούλης, Γεωργακόπουλος (62΄ Μπακούρος).

Σ.Τρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου