Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΙΣΟΠΑΛΟ 1-1 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΜΕΡΟΠΗ

ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΓΚΟΓΚΑ


Όμορφο ποδόσφαιρο έπαιξαν οι κορυφαίοι του Πρωταθλήματος το Σάββατο στο γήπεδο της Κυπαρισσίας όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 μοιράζοντας την κορυφή στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τώρα το Καλονερό περιμένει να φέρει τρίποντο στα Διόδια ενώ η Μερόπη θα έχει ρεπό και έτσι μοναδικός...αντίπαλος είναι το Πλατύ που παίζει στους Γαργαλιάνους. Αν χάσει ή έρθει ισοπαλία τότε το Πρωτάθλημα δίκαια θα πάει στον ΠΑΟ Καλονερού που φέτος πέρασε μια από τις δύσκολες χρονιές στην ιστορία του.

Ενός λεπτού σιγή
για τον Τάκη Γκόγκα
Οι δυο ομάδες πριν την εκκίνηση του αγώνα παρατάχθηκαν τηρώντας μαζί με τους φιλάθλους ενός λεπτού σιγή. Ο αρχηγός της Θύελλας Μερόπης παρέδωσε στον αρχηγό του Καλονερού μια ανθοδέσμη για να εκφράσει την θλίψη του, οι φίλαθλοι τίμησαν τον εκλιπόντα με τον κόσμο να είναι αρκετός στις κερκίδες. Μάλιστα οι πρόεδροι των δυο σωματείων Σάκης Γαλάνης και ο Ευστάθιος Νικηφόρος, αντάλλαξαν θερμή χειραψία και εναγκαλισμό, δείχνοντας τον αλληλοσεβασμό τους.

Το αγωνιστικό
μέρος του… ντέρμπι
Δυνατή ισοπαλία με 1-1 ήταν το αποτέλεσμα για το ντέρμπι της Γ΄ Τοπικής και του 1ου ομίλου ανάμεσα στο Καλό Νερό και την Θύελλα Μερόπης. Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Β΄ Τοπική άλλα αρκέστηκαν στο να μοιραστούν από ένα βαθμό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σκόρερ τον Λαχανά στο 20΄ με ένα όμορφο γκολ από κοντινή απόσταση ενώ η ισοφάριση από πλευράς φιλοξενούμενων ήρθε στο 78΄ με τον Παπαδόπουλο μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων.
Πάντως, η Θύελλα Μερόπης παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ σε απόσταση αναπνοής του ενός βαθμού ακολουθούν το Καλό Νερό και ο Ατρόμητος Πλατύ. Όπως αναφέραμε η τελευταία αγωνιστική, που ακολουθεί, είναι κρίσιμη και για τις τρεις ομάδες, παρότι έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην νέα κατηγορία.
● Διαιτησία: Ζαρακοβίτης Ε., Κουτσαναστάσης Ι., Αντωνόπουλος Κ.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Ανδρουτσάκης, Κουτσούλης, Γ. Βλάμμης (83΄ Τσούτσας), Παπαγεωργίου (63΄ Βέβες), Κανελλόπουλος, Γεωργόπουλος, Τσάκαλι (80΄ Γκόγκας), Π. Βλάμμης, Αλεξόπουλος, Δρακόπουλος, Λαχανάς.

ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ: Τσάμπρας, Αλεξόπουλος (36΄ Π. Καραμπούλας), Ηλιόπουλος, Γεωργακόπουλος, Περδίος, Ανδριόπουλος, Κανελλόπουλος (71΄ Παπαδόπουλος), Ι. Καραμπούλας, Φ. Κατσιμπάρος (57΄ Τζαναδάμης), Δημητρόπουλος, Κοζομπόλης.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου