Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Κυπελλούχος Ελλάδας 2014 ο φοβερός Ολυμπιακός!

ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΤΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΚΟΥΠΑ ΒΑΦΤΕΙ …ΚΟΚΚΙΝΗ!!!

● ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 3-1 ΤΗΝ ΑΞΙΟΜΑΧΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
MVP Ο ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΜΠΟΓΙΑΝ ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΦ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Εκατόν έντεκα λεπτά αγωνίας χρειάστηκαν για τον Ολυμπιακό να κάμψει όλες τις άμυνες της Κηφισιάς και να γιορτάσει την κατάκτηση της κούπας…
Όπως πέρσι στο Ρέθυμνο έτσι και φέτος στην Καλαμάτα, η κούπα του Κυπέλλου Ανδρών Ελλάδος βάφτηκε –δικαίως- κόκκινη! Στον χθεσινό μεγάλο τελικό οι «ερυθρόλευκοι» αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ, όπου είχαν μια μέτρια εικόνα, στα υπόλοιπα τρία σετ είχαν το πάνω χέρι και στο φινάλε επικράτησαν με 3-1 σετ, σε έναν αγώνα διαφήμιση με έναν σούπερ Γιορντάνοφ!
Κατακτώντας αυτό τον τίτλο ο Ολυμπιακός, ο αρχηγός Κώστας Χριστοφιδέλης έφτασε τον Ντράγκοβιτς και μαζί με την ομάδα του, συνοδείας μιας …τούρτας γιόρτασε κι αυτός τις 9 κατακτήσεις Κυπέλλου!!!

Αχιλλέας Μαυρομάτης
«Το βόλεϊ είναι κοινωνικό αγαθό»
Το κατάμεστο κλειστό της Παραλίας και η απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι πολυάριθμοι, περισσότεροι από 1.400 φίλαθλοι βρέθηκαν χθες στον τελικό, σε συνδυασμό με το θέαμα υψηλού επιπέδου που πρόσφεραν οι φιναλίστ ομάδες ήταν το ιδανικό φινάλε σε ένα δυνατό και πλούσιο σε βόλεϊ Σαββατοκύριακο. Ένα φινάλε απόλυτα θετικό για μια τόσο σπουδαία διοργάνωση, με την Καλαμάτα να περνά με άριστα τις εξετάσεις, κατορθώνοντας να φέρει σε πέρας μια σπουδαία αποστολή…
«Το μήνυμα που στείλαμε αυτό το Σαββατοκύριακο από την Καλαμάτα σε όλη την Ελλάδα είναι ότι ο αθλητισμός ζει, αντέχει στις δυσκολίες και είναι κοινωνικό αγαθό που ενώνει. Το Βόλεϊ φιλοδοξεί να είναι πρωτοπόρο στη διαμόρφωση του νέου πλαισίου του ελληνικού αθλητισμού κι ο τρόπος διεξαγωγής του Final 4 του Κυπέλλου με τη λογική της ευρείας συμμετοχής και της αποκέντρωσης που καθιέρωσε η ΕΟΠΕ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε στο site της ομοσπονδίας μετά το τέλος του τελικού, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης και συνέχισε: «Είχαμε τη χαρά αυτό το διήμερο να παρακολουθήσουμε όμορφο θέαμα σε εξαιρετικό φίλαθλο περιβάλλον, με παρουσία κόσμου και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν μια γιορτή όπως ακριβώς πρέπει να είναι κάθε αθλητική εκδήλωση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές του Final 4, το Δήμο Καλαμάτας και τον ΑΟ «Καλαμάτας ’80» για την φοβερή προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό το διάστημα. Τις Αστυνομικές αρχές για την εξαιρετική εφαρμογή των μέτρων τάξης καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Τις ομάδες που συμμετείχαν σε όλες τις φάσεις του θεσμού και κυρίως τον κόσμο της Καλαμάτας που συνέβαλλε με την άψογη παρουσία του ώστε να φτάσει μέσα από τη Δημόσια Τηλεόραση αυτή η πολύ όμορφη εικόνα σε όλη τη χώρα».



Τίμησαν Μπαντιανίδη,
Γεωργουλέα και Ξεροβάσιλα
Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα η ΟΔΒΕ απένειμε τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στον διεθνή διαιτητή Χρήστο Μπαντιανίδη, ο οποίος στο τέλος της φετινής περιόδου ολοκληρώνει την καριέρα του ως διεθνής διαιτητής!
Παράλληλα, ο ΑΟ «Καλαμάτα ’80» απένειμε τιμητική πλακέτα στον εκ τη Μεσσηνία καταγόμενο διεθνή διαιτητή, Γιώργο Γεωργουλέα, για την προσφορά του.
Ο ΑΟ «Καλαμάτα ’80» τίμησε ως τον πρώτο διεθνή αθλητή του βόλεϊ από την πόλη μας, τον Βασίλη Ξεροβάσιλα, ο οποίος συνοδευόμενος από το γιό του παρέλαβε πλακέτα από τον τότε έφορο της ομάδας του Μεσσηνιακού και νυν παράγοντα της «Καλαμάτας ’80» Γιάννη Μπουσούνη. Σε δηλώσεις του εξέφρασε τη συγκίνησή του και τις έντονες μνήμες που του έφερε το κλειστό της Καλαμάτας, που επί σειρά ετών τον φιλοξένησε: «Είμαι συγκινημένος και χαρούμενος γι αυτή την τιμή. Είναι πολύ όμορφο να επιστρέφεις στον τόπο που μεγάλωσες με μια τέτοια αφορμή, γιατί ότι δεν ξεχνιέται συνεχίζει να υπάρχει».
Τον Βασίλη Ξεροβάσιλα εντόπισε πριν από πολλά χρόνια ο Γέρζι Βελτζ στις περιοδείες του ανά την Ελλάδα. Ο Καλαματιανός αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μεσσηνιακό, μεγαλούργησε όμως με τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού.


MVP του Κυπέλλου
o Μπόγιαν Γιορντάνοφ
Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ αναδείχθηκε MVP της φετινής διοργάνωσης, κατόπιν ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν 40 και παραπάνω διαπιστευμένοι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Την απονομή στον Βούλγαρο άσο έκαναν ο β΄ αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Π.Ε. Γιάννης Στουραΐτης και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.
Ενώ, την κούπα στην ομάδα παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.
Στην φιναλίστ Κηφισιά την κούπα παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Τατούλης
Σε όλους τους διαιτητές Μπαντιανίδης Χρήστος του ΣΥΔΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, Γεωργουλέας Γιώργος, Γεροθόδωρος Νώντας και Μυλωνάκης Αλέξανδρος του ΣΥΔΠΕ Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, καθώς και οι σημειωτές Όλγα Βλαχάκη, Βίκυ Καραφώτη και Βενετία Λιακουνάκου (οι τελευταίες από τον σύνδεσμο Μεσσηνίας) απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από τους διοργανωτές της ΕΟΠΕ και του ΕΣΑΠ
Οι ημιτελικοί αγώνες του Σαββάτου και ο μεγάλος τελικός της Κυριακής του Final 4 μεταδόθηκαν απευθείας από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Οι ημιτελικοί
Ας δούμε πως φτάσαμε στον χθεσινό μεγάλο τελικό…
● Στον 1ο Ημιτελικό, ο Ολυμπιακός κέρδισε δίχως να πιάσει υψηλές επιδόσεις τον ΠΑΟΚ με το καθαρό 3-0. 
Η ομάδα του κ. Καζάζη ήταν σταθερή στην απόδοσή της και δεν φάνηκε να απειλείται ιδιαίτερα από τον μουδιασμένο και αρκετές φορές κακό στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Ο ΟΣΦΠ πήρε εύκολα και από την αρχή τα ηνία του αγώνα διατηρώντας αποστάσεις ασφαλείας από τον ΠΑΟΚ (4-0, 10-7) έως ο Τζελάτι κάνει ένα ξέσπασμα ψαλλιδίζοντας την διαφορά σε 12-10.
Γιορντάνοφ και Χριστοφιδέλης ανέβασαν ξανά τη διαφορά (21-17, 22-19). Ο αρχηγός του ΟΣΦΠ αντίκρισε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία σε άουτ στο 23-20. Την πρώτη του συμμετοχή μετά τον τραυματισμό του πήρε ο Κοκκινάκης στο πρώτο σετ του αγώνα που έληξε με 25-20 υπέρ της ομάδας του. Πριν καν ακουστεί το σφύριγμα του 2ου σετ ο Μπαμπαλιούτας (libero) του ΠΑΟΚ, αντίκρισε κίτρινη, διότι εισήλθε νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει χάρη στις δυνατές επιθέσεις του Γιορντάνοφ και ορισμένα δωράκια αποτέλεσμα της κακής αμυντικής λειτουργίας του ΠΑΟΚ με 8-4, 12-8, 19-11. Το φινάλε ήρθε γρήγορα και με μεγάλη διαφορά (25-12) αφού ο ΠΑΟκ φάνηκε να παραδίδεται… Τυπική διαδικασία το τρίτο σετ στο οποίο είδαμε την πρώτη φάση διαρκείας με δυο εναλλαγές και τον ΟΣΦΠ να κάνει το 2-1 με τον Σμαραγδή.
(5-2, 8-6, 10-6) με τη μια κακή υποδοχή να διαδέχεται την άλλη από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. 16-9 και ο περίπατος του Ολυμπιακού παρά τα λίγα ξεσπάσματα των Gelati (17-10) και Lawson (18-11). Στη 2η φάση διαρκείας νικητής ήταν ο ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια ανάκαμψης με τον Gelati (21-14). Τα λάθη όμως συνεχίστηκαν όπως και η ασταμάτητη πορεία προς τη νίκη του Ολυμπιακού την οποία γιόρτασε με 25-16 και 3-0 σετ.
* Στο φινάλε του αγώνα Μανιατέας και Εξαρχέας τα είπαν με τον παλιό τους γνώριμο, Μαρούλη, από την περίοδο 2006 όταν μεταπήδησε από την ΑΕΚ στη ΓΕ Μεσσηνίας!
Τα σετ: 25-20, 25-12, 25-16
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης Δ.): Χριστοφιδέλης 10 (8/15 επ., 2 μπλοκ, 56% υπ. – 44% άριστες), Κουρνέτας 2 (2 μπλοκ), Γιούρισιτς 3 (2/6 επ., 1 άσο), Καλντέιρα 13 (9/18 επ, 2 άσοι, 2 μπλοκ, 17% υπ. – 17% άριστες), Γιορντάνοφ 20 (18/30 επ., 2 μπλοκ), Σμαραγδής 5 (4/6 επ., 1 μπλοκ), Στεφάνου –λ (61% υπ. - 33% άριστες) / Μαρούλης, Κιόσης, Σωτηρίου, Κοκκινάκης, Βολουδάκης
ΠΑΟΚ (Γιάτσης): Παντακίδης 5 (3/9 επ., 2 μπλοκ), Στίγγας 5 (2/7 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), Λόσον 12 (11/23 επ., 1 άσοι, 49% υπ. – 31% άριστες), Μίλκοφ 8 (7/21 επ., 1 μπλοκ, 53% υπ. - 40% άριστες), Τζελάτης 10 (7/27 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Μπαμπαλιούτας –λ (49% υπ. – 31% άριστες) / Πιπέργιας, Στεφανίδης.

● Στον 2ο ημιτελικό το σασπένς ήταν μεγαλύτερο αφού αντίπαλοι βρέθηκαν οι φαινομενικά ισάξιοι παίκτες της Κηφισιάς και της ΑΕΚ του συντοπίτη μας Α. Φλαούνα. Όμως το «τρένο» της Κηφισιάς δεν μπορούσε να σταματήσει εκεί και απέναντι σε μια όχι και τόσο δυναμική παρουσία της ΑΕΚ επέβαλε το ρυθμό της επικρατώντας στο φινάλε με 3-0 σετ δίχως πρόβλημα.
Η ομάδα του Αρσενιάδη στο 1ο σετ πήρε εύκολα το προβάδισμα (6-3, 10-7) με την ΑΕΚ να μειώνει κάπως (10-9) για να «μιλήσει» στη συνέχεια η κλάση του Σουλτανόπουλου. Από το 12-9 έως το 20-15 η ΑΕΚ δεν πλησιάσει ξανά στο σκορ… Πρωταγωνιστής ο Πρωτοψάλτης – ένας σπουδαίος παίκτης, στα χνάρια του πατέρα του - στην επίθεση έκανε ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα για τον ΑΟΚ στο 2ο σετ, όπου παρότι αρχικά το σκορ είχε κοντά τις δυο ομάδες άλλαξε κατά πολύ συνέχεια (3-4, 10-5, 13-6). Η Κηφισιά δεν αντιμετώπισε άλλο πρόβλημα έως το 25-18 και το 2-0 στα σετ για να …τριτώσει το καλό.
Στο 3ο σετ η ΑΕΚ ξεκίνησε με τον Κρέτση βασικό αφού οι ενοχλήσεις του Γκούζντα στον προσαγωγό τον ακινητοποίησαν, και αρχικά φάνηκε να παίζει καλύτερα και έφτασε να προηγηθεί με 6-10, όμως η ομάδα του Αρσενιάδη ξαναβρήκε τα πατήματά της και με τον Παπαγγελόπουλο στο σερβίς και ένα σερί 5-0 πήρε τον πόντο διαφορά (11-10) και με τον Σόουζα στον …αέρα έφτασε το 15-12! Η ΑΕΚ μείωσε σε 17-16 με τον Ρουμελιωτάκη στην κόντρα, αλλά η χαρά δεν κράτησε πολύ. Η Κηφισιά με σερβίς και τον Γιοβάνοβιτς ανίκητο έφτασε στο 25-18.
● Τα σετ: 25-18, 25-18, 25-18
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης 3 (1/1 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Σουλτανόπουλος 5 (0/3 επ., 5 μπλοκ), Ντε Σόουζα 9 (6/11 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 77% υπ. – 31% άριστες), Πρωτοψάλτης 16 (13/16 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 46% υπ. – 43% άριστες), Παπαγγελόπουλος 5 (3/5 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Γιοβάνοβιτς 21 (19/29 επ., 2 άσοι), Ταμπουρατζής λ (75% υπ. – 75% άριστες) / Ρούσης, Κούνας
ΑΕΚ (Φλαούνας): Μαντέκας 7 (6/17 επ., 1 μπλοκ, 75% υπ. – 58% άριστες), Τόρρες 4 (3/7 επ., 1 μπλοκ), Κατσανεβάκης 4 (4/6 επ.), Παγιάν 14 (14/29 επ.), Ρουμελιωτάκης 10 (7/15 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 48% υπ. – 44% άριστες), Γκούζντα –λ (58% υπ. – 50% άριστες) / Αχιλλεόπουλος –λ (42% υπ. – 25% άριστες), Τοκάνης 1 (1 μπλοκ), Κρέτσης 1 (1 άσο), Χατζόπουλος, Παπαδόπουλος.


Ο μεγάλος τελικός
Το ζευγάρι του τελικού ήταν συναρπαστικό, όπως και το θέαμα που προσέφερε στους 1.400 ίσως και παραπάνω, καλά στριμωγμένους στις κερκίδες του Εθνικού σταδίου φίλους του βόλεϊ!
Ολυμπιακός και Κηφισιά ξεπέρασαν εαυτούς και στο κυνήγι της κούπας ανέβασαν τον πήχη ακόμη ψηλότερα. Α1 - και βάλε- στο «σπίτι» μας είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο ανακαινισμένο κλειστό της Παραλίας, στο πλαίσιο μιας εκ των κορυφαίων διοργανώσεων πετοσφαίρισης της χώρας μας.
Νικητής δικαίως ο Ολυμπιακός με ηγέτη τον Γιορντάνοφ που έσυρε τον …χορό από την αρχή έως το τέλος μπροστά στον «λαό» του που δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα για την αγαπημένη του ομάδα συμβάλλοντας κομβικά στην ψυχολογία του ΟΣΦΠ στα ύψη και την κατάκτηση της κούπας


Η εξέλιξη του αγώνα
Η Κηφισιά έπαιξε πολύ καλά χθες, δείχνοντας πως δικαίως κάνει τρελή πορεία στην Α1 φέτος, έχοντας μάλιστα το πάνω χέρι κερδίζοντας το πρώτο σετ με 19-25.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 13-9 χάρη στα τελειώματα του Γιορντάνοφ, για να πάρει τη σκυτάλη ο …Γιοβάνοβιτς που επιθετικά ήταν ανίκητος, όχι και στην υποδοχή όπου είχε αρκετά λάθη. Ο Σέρβος μείωσε όντας στο σερβίς σε 13-12. Η πλάστιγγα (14-13) έως τότε έγερνε υπέρ του Ολυμπιακού όμως η συνέχεια ανήκε στην Κηφισιά που με όπλο το μπλοκ έκανε το 14-18 και εκμεταλλευόμενο το κομπλάρισμα του Ολυμπιακού, κέρδισε εύκολα το 1ο σετ με 19-25.
Η ψυχολογία των ερυθρολεύκων δεν επηρεάστηκε παρά την απώλεια του 1ου σετ και αλλά και την απώλεια στη διάρκεια του αγώνα των Σμαραγδή (έβγαλε τον ώμο του) και Στεφάνου (ενοχλήσεις στη μέση και στο πόδι) και στο 2ο σετ μπήκαν αποφασισμένοι. Ο ΟΣΦΠ προηγήθηκε με 7-4 με την Κηφισιά να μειώνει και να ισοφαρίζει δις (13-13, 17-17) χάρη στα μπλοκ του Παπαγγελόπουλου στον συνεχώς επιτιθέμενο Γιορντάνοφ! Μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και να παραμείνει ζωντανή έχασε η Κηφισιά στο 19-18 όπου μετά από φάση με πολύ σασπένς ο Γιορτάνοφ έδειξε τα …δόντια του (20-18)! Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι ανήκε στον Ολυμπιακό και τον Βούλγαρο ακραίο. Σημαντικές «προσφορές» και από τον Καλντέιρα με αρκετά σερβίς (25-18)
Η απώλεια του Νίκου Σμαραγδή που σε σερβίς έβγαλε τον ώμο του, άλλαξε κάπως τις ισορροπίες και αρχικά έδωσε στην Κηφισιά κάποιες ευκαιρίες κρατώντας μικρές αποστάσεις (7-6, 10-9, 11-10) με Σόουζα (βγήκε λίγο αργότερα αλλαγή) και Πρωτοψάλτη στην επίθεση, έως ότου ο Γιορτάνοφ πήρε και πάλι την κατάσταση στα χέρια του, σε συνδυασμό με ορισμένα ξεσπάσματα του Χριστοφιδέλη πήραν τη διαφορά (14-11, 17-14, 19-15, 23-17). Έως το τέλος του 3ου σετ με Καλντέιρα σε πρώτο χρόνο και τον Γιορτάνοφ να σημαδεύει ολοένα και περισσότερο τους Γιοβάνοβιτς και Πρωτοψάλτη ο Ολυμπιακός έφτασε σε νίκη με 25-20.
Με το 2-1 στο χέρι και την ψυχολογία στα ύψη χάρη και στον κόσμο που δεν σταμάτησε να ενθαρρύνει τον Ολυμπιακό και τον Γιορτάνοφ συνεχώς να τους παροτρύνει σε χειροκροτήματα, το 25-23 ήταν αναμενόμενο!

Μετά από 32 λεπτά, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον τελικό με 25-23, έχοντας για πρώτη φορά στο παιχνίδι προβάδισμα με 4-0. Έναν πόντο πίσω όμως Καλντέιρα και Νικολάκης αντάλλαξαν Γαλλικά και ο ρέφερι έδειξε κίτρινη κάρτα στον πρώτο και κόκκινη στον παίκτη της Κηφισιάς.
Η ομάδα του Αρσενιάδη λειτούργησε ξανά σωστά στο μπλοκ και με τον Μουρούτη στο σερβίς έφτασε στο 7-5. Στο σημείο αυτό ο Ολυμπιακός έχασε και τον Γιώργο Στεφάνου με τράβηγμα στον προσαγωγό. Με τις ισορροπίες να αλλάζουν η Κηφισιά άρχισε να ελπίζει ισοφαρίζοντας σε 8-8. Από εκεί κι έπειτα όμως ο απίθανος χθες Γιορντάνοφ πήρε το παιχνίδι πάνω του επιθετικά (10-8, 13-10). Ο Πρωτοψάλτης προσπάθησε με μπλοκ στον Βούλγαρο ερυθρόλευκο να «απαντήσει» φτάνοντας στον πόντο (13-12) το 15-14 με τον Μουρούτη στο σερβίς και τον Ντε Σόουζα στον αέρα να μπλοκάρει στον Γιορντανοφ (16-17) για να κάνει το λάθος ο Γιοβάνοβιτς στο σερβίς στην επόμενη φάση (17-17). Ο Ολυμπιακός πήρε τον πόντο (18-17), τον Σόουζα να ισοφαρίζει ξανά (19-19). Πρωτοψάλτης και Γιοβάνοβιτς έφτασαν στο 21-19 την Κηφισιά. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έχασε και το δεύτερο λίμπερο, τον Βολουδάκη  που έδωσε τη φανέλα του λίμπερο στον Κοκκινάκη!

Ο Ολυμπιακός στο 23-20, με τον Γιοβάνοβιτς να ξεσπά και τον Παπαγγελόπουλο να μπλοκάρει δυνατά μειώνοντας σε 23-22. (24-23). Ο αρχηγός «καθάρισε» το ματς… Ο Κώστας Χριστοφιδέλης πήρε τον τελευταίο πόντο  σε 25-23.
● Τα σετ: 19-25, 25-18, 25-20, 25-23
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης Δ.): Χριστοφιδέλης 12 (11/20 επ., 1 μπλοκ, 40% υπ. – 28% άριστες), Κουρνέτας 2 (2 μπλοκ), Γιούρισιτς 3 (2/5 επ., 1 άσο), Καλντέιρα 14 (12/24 επ, 1 άσο, 1 μπλοκ, 50% υπ. – 32% άριστες), Γιορντάνοφ 31 (27/43 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ), Σμαραγδής 3 (2/5 επ., 1 μπλοκ), Στεφάνου –λ (67% υπ. - 48% άριστες) / Βολουδάκης –λ, Κοκκινάκης –λ, Μαρούλης, Κιόσης 2 (2 μπλοκ), Σωτηρίου
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης 2 (1 άσο, 1 μπλοκ), Σουλτανόπουλος 6 (1/4 επ., 1 άσο, 4 μπλοκ), Ντε Σόουζα 10 (9/16 επ., 1 μπλοκ, 68% υπ. – 54% άριστες), Πρωτοψάλτης 13 (10/20 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 44% υπ. – 28% άριστες), Παπαγγελόπουλος 6 (4/9 επ., 2 μπλοκ), Γιοβάνοβιτς 22 (20/41 επ., 1 μπλοκ), Ταμπουρατζής λ (75% υπ. – 42% άριστες) / Κάπελλας –λ, Κόβαλτσουκ, Κούνας, Μουρούτης

Σίσσυ Τριάντου – Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου