Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ο Σαλαπάτας έριξε στο -6 την «Μαύρη Θύελλα»

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΓΚΟΦΑ



Επέστρεψε στο -6 από την κορυφή η «Μαύρη Θύελλα», η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη μπροστά σε 200 φίλους της και σε συνδυασμό με την νίκη της Ερμιονίδας επί του Μεσσηνιακού, βλέπει τον τίτλο να «ξεγλιστρά» και πάλι από τα χέρια της!
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σαλαπάτας στο 40ο λεπτό, με την «Καλαμάτα» να έχει κάποιες καλές στιγμές, χωρίς όμως να περιλαμβάνεται σε αυτές μια κλασσική ευκαιρία.
Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο, με την «Καλαμάτα» να χάνει την πρώτη της καλή στιγμή στο 16΄ με τον Πούτσι. Οι δυο ομάδες αναλώνονταν σε μάχες στο κέντρο με αποτέλεσμα να μην γίνονται πολλές ευκαιρίες. Στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ των «μελανόλευκων», ο Δήμος «έσπασε» την άμυνα με κάθετη και ο Σαλαπάτας, αφού απέφυγε τον Σκαρλάτο, πλάσαρε τον Κολοβούρη για το 1-0. Λίγο μετά την συμπλήρωση του 40ου λεπτού, έγιναν επεισόδια στην κερκίδα, με οπαδούς της «Μαύρης Θύελλας» να συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις. Η σύρραξη τελείωσε λίγο μετά το ημίχρονο.
Στο 42΄ ο Ψυχογιός νίκησε τον Καλαντζή, ενώ στο 44΄ ο Πούτσι σούταρε άουτ εντός περιοχής.
Στην επανάληψη ο Παναρκαδικός έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες, με τα σουτ του Καδά (53΄) και Κυριακόπουλου να φεύγουν ελάχιστα άουτ.
Ο Καδάς στο 73΄ με σέντρα – σουτ «έγλειψε» το δοκάρι της «Καλαμάτας» και στο 83΄, τα όνειρα των «μελανόλευκων» ουσιαστικά «έσβησαν», καθώς ο Μαρτίνος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.
Τόσο το σουτ του Ηλιόπουλου λίγο αργότερα, όσο και η κεφαλιά του Σκαρλάτου πέρασαν άουτ, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμένει…
Οι συνθέσεις των ομάδων
● Διαιτησία: Τζοβάρας, Δόσκορης, Σοφός Συνδ. Φθιώτιδας
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Ψυχογιός, Καδάς, Α. Πετρόπουλος, Δήμος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Ι. Κυριακόπουλος (86΄ Βλάχος), Δ. Κυριακόπουλος, Σαλαπάτας (89΄ Νάνος), Ε. Πετρόπουλος (46΄ Σταθουλόπουλος), Κωστάκης.

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Κολοβούρης, Σκαρλάτος, Καντούτσης, Κωνσταντόπουλος (56΄ Καλογερόπουλος), Τσόπελας (74΄ Σοφός), Μαρτίνος, Καραχάλιος, Σκόνδρας, Πούτσι, Καλαντζής, Οντβόνγκ (59΄ Ηλιόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου