Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Μετά από 27 χρονιά το Κύπελλο δίκαια ήρθε στη Κυπαρισσία!


Μετά από 27 ολόκληρα χρόνια το Κύπελλο Μεσσηνίας κατέκτησε δίκαια ο Α.Ο. Κυπαρισσίας σε ένα δυνατό τελικό που έληξε 5-3 στα πέναλτι μετά το αποτέλεσμα της ισοπαλίας του κανονικού αγώνα, που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης του Κορδία.
Οι Κυπελλούχοι έκαναν το γύρο του θριάμβου στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, με έξαλλους πανηγυρισμούς από τα λεωφορεία με τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα στην Καλαμάτα, γεμίζοντας με αισιοδοξία όλη την πόλη.
Σε καφετέρια της πόλης έγινε το γιορτινό γλέντι και οι πανηγυρισμοί στην κεντρική πλατεία… όπου ο πρόεδρος του ΑΟΚ Δημήτρης Τσάγκος και σύσσωμο το Δ.Σ., ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος και οι παίκτες πανηγύρισαν τρελά… Στην παρέα έδωσαν το παρόν ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας καθώς και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.

Ο Α.Ο.Κ. έχει όμως 7 αγωνιστικές για να ολοκληρώσει το Πρωτάθλημα ενώ δίκαια το Κύπελλο ήρθε στην «Αρκαδιά» σε μια σημαντική στιγμή για την ιστορία του τοπικού ποδοσφαίρου, καθώς στη γιορτή ήρθαν παλαίμαχοι παίκτες και πρώην διοικούντες της ομάδας.
Καλή συνεχεία και με νίκη στο πρωτάθλημα!!


Φωτορεπορτάζ: Ι. ΜΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου