Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Με 7άρα στα Προημιτελικά το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας

ΠΕΤΥΧΕ 6 ΓΚΟΛ ΣΤΟ Β΄ ΜΕΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 



Σαρωτικό ήταν το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας, επικρατώντας του 1ου ΕΠΑΛ με 7-0 (6 γκολ στο β΄ μέρος) στο πλαίσιο της Β΄ Προκριματικής Φάσης του Ποδοσφαίρου Αγοριών Λυκείων.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι τόσο στα χαρτιά, όσο και στο γήπεδο και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στο 1ο ΕΠΑΛ.
Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Μιντίλι στο 15ο λεπτό για το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το 1ο 35λεπτο του αγώνα. Στην επανάληψη ωστόσο το 4ο ΕΠΑΛ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και διπλασίασε τα τέρματα του με τον Τσακάκο στο 39΄, με τον Διονυσόπουλο τρία λεπτά αργότερα να σημειώνει το 3-0. Στο 44΄ ο Γκάλα συμπλήρωσε το «καρέ» των τερμάτων για το 4ο ΕΠΑΛ, ενώ στο 50΄ ο πορτιέρο της ομάδας, Γιακουμής με  πέναλτι που κέρδισε ο Μιντίλι σημείωσε το 5-0.
Το 6ο τέρμα του 4ου ΕΠΑΛ σημείωσε ο Κωνσταντακόπουλος στο 60΄ και στο 65΄ ο Χ. Μαργιόλης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του 4ου ΕΠΑΛ. Στα Προημιτελικά το 4ο ΕΠΑΛ θα συναντήσει το ΓΕΛ Καρδαμύλης.
● Διαιτησία: Β. Μιχαλόπουλος, Μ. Φασουλής, Ν. Μαυρίκης
1ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σωτηρόπουλος, Ν. Τσουλάκος, Γ. Τσουλάκος, Μάλαμας, Καλογερόπουλος, Ντύλι, Αχμετάι, Αγγελόπουλος, Βαβαρούτσος, Κοσμάς, Τσαγκλής.
4ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Σ. Μαργιόλης, Προζύμας, Πλάκου, Μωραγιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Τσακάκος, Παναγόπουλος, Γκάλα, Διονυσόπουλος, Μιντίλι. Στον πάγκο ήταν οι Χ. Μαργιόλης, Γιαννακόπουλος, Δωδέκατος, Μπομπόνη και Βουγιουκλής.


Α.Ν.Μ. 

2 σχόλια:

  1. Δέν είπατε κάτι για τους οπαδόυς της ομαδας που δημιουργησαν μια φοβερη ατμόσφαιρα για σχολικο τουρνουα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Μάνο Κ. έχεις δίκιο, ήταν πράγματι μια όμορφη ατμόσφαιρα, χάρη στο μαθητόκοσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει τις δυο ομάδες. Ευχαριστούμε που το επισημαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή