Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΚ

Εν όψει της πρεμιέρας της Β΄ Εθνικής Πόλο Ανδρών



Η ανακοίνωση της Κ.Ο.Ε. για την ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας για τις 20 Ιουνίου, ανεβάζει το ρυθμό των προπονήσεων των τμημάτων πόλο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.
Η ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίζεται φέτος στην Β΄ Εθνική κατηγορία κι ήδη έχει ανεβάσει τους ρυθμούς της προετοιμασίας της με την διεξαγωγή όχι μόνον προπονήσεων αλλά και ορισμένων φιλικών αγώνων προετοιμασίας.
Οι προπονητές του Ομίλου στις μέχρι τώρα συναντήσεις έχουν χρησιμοποιήσει τους: Παπασταθόπουλο Γιάννη, Βασιλόγιαννη Θόδωρο, Αντωνέα Φάνη, Τζούβελη Κώστα, Θεοδωρακόπουλο Στέλιο, Γκούμα Γιώργο, Καρπέτα Κώστα, Αγγελή Κώστα και Σπύρο, Χρονόπουλο Χρήστο, Σάτλα Γιώργο, Κουνάδη Χριστόφορο, Βέργο Δημήτριο, Παπαδόγιαννη Χρήστο και Κρέστα Γιώργο.

Στόχος των φιλικών παιχνιδιών, με αντίπαλες ομάδες των Αθηνών, είναι η ενδυνάμωση της ομάδας, η καλύτερη ανάπτυξη του παιχνιδιού της και βεβαίως η διατήρηση της εγρήγορσης. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως η ομάδα του ΝΟΚ θα παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατή, σε σχέση με τη περσινή χρονιά, και οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας δεν κρύβουν την επιθυμία τους η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει ακόμη και την άνοδο της στην Α2!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου