Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

«ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΤΣΩΝΑΣ» ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΛΕΪΚΑ

Παραχωρήθηκε στον Δήμο Καλαμάτας από τους Νικήτα και Σταυρούλα Κάρτσωνα


Στον Δήμο Καλαμάτας παραχωρήθηκε με σύμβαση χρησιδανείου η χρήση συνολικής έκτασης 13.425,60 τετραγωνικών μέτρων στα Λέικα.
Η σύμβαση υπεγράφη σήμερα από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και τα αδέρφια Νικήτα και Σταυρούλα Κάρτσωνα, με την παραχώρηση να γίνεται χωρίς αντάλλαγμα.
Τις δαπάνες της κατασκευής του αθλητικού – πολιτιστικού κέντρου, το οποίο περιλαμβάνει και γήπεδο ποδοσφαίρου, θα αναλάβει ο Δήμος Καλαμάτας.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας επισήμανε τη σημασία της συγκεκριμένης παραχώρησης για την περιοχή των Λαιΐκων και τη νεολαία της, αλλά και εν γένει τους αθλούμενους. Επίσης, τόνισε σε εκτέλεση σχετικής αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας πως το νέο αθλητικό κέντρο θα λάβει το όνομα του Ιωάννη Κάρτσωνα, του αείμνηστου πατέρα των Νικήτα και Σταυρούλας Κάρτσωνα, ανθρώπου που «πολλαπλώς είχε ωφελήσει την πόλη», όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος.

Ο Νικήτας Κάρτσωνας, ευχαριστώντας το Δήμαρχο, επεσήμανε πως ο ίδιος και η αδελφή του ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημάρχου και προχώρησαν σ’ αυτήν την παραχώρηση, πιστοί στις αρχές και αξίες του πατέρα τους, ο οποίος βοηθούσε όπου έκρινε ότι υπάρχει ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου