Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Όσο ζει …ελπίζει η «Μαύρη Θύελλα»!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

«ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΧΑΪΑΣ


Νέα προσπάθεια ξεκινάει πλέον η «Μαύρη Θύελλα», όσον αφορά στην υπόθεση τίτλος, μετά την ήττα στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό και το -6 από την κορυφή.
Οι μελανόλευκοι ξεκίνησαν χθες προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο Αχαΐας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 4 μ.μ. Χθες η ομάδα προπονήθηκε στο Δημ. Στάδιο και επιδόθηκε σε διάφορες ασκήσεις με και χωρίς την μπάλα. Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός πως ο Νίκος Λόλιος μπήκε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα, ενώ την Κυριακή θα είναι διαθέσιμος και ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος που εξέτισε την ποινή λόγω καρτών.
Από την άλλη ο Βασίλης Σκαρλάτος (κάρτες) μαζί με τον Δημήτρη Μαρτίνο (κόκκινη με Παναρκαδικό) δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή, ενώ ο Μίλτος Γκόφας «πονοκεφαλιάζει» και με το γεγονός πως οι Γιάννης Τσόπελας – Χρήστος Καλαντζής κάνουν θεραπεία και ίσως προλάβουν μέχρι το Σάββατο να αποθεραπευτούν.
Στο Κυριακάτικο παιχνίδι ορίστηκε ο Στυλιανός Φώτης, με βοηθούς τους Σταύρο Ρούμπη και Γιώργο Πασχαλίδη, όλοι από τον Σύνδεσμο Εύβοιας.
Κυριακή 23 Μαρτίου, ώρα 16:00:
● Δημ. Στάδιο Παραλίας: «Καλαμάτα» – Ατρόμητος Αχαΐας (Σ. Φώτης, Σ. Ρούμπης, Γ. Πασχαλίδης Συνδ. Εύβοιας)
● Δημ. Στάδιο Αγίων Αναργύρων Άρτας: ΑΕ Καραϊσκάκης – Μεσσηνιακός (Δ. Ζούγρας, Ι. Ξενακίδης, Χ. Τσιαμπαζής Συνδ. Κοζάνης)
● Ν. Μανωλάδας Ηλείας: Δόξα Ν. Μανωλάδας – ΠΑΣ Κόρινθος (Κ. Μπαλατσούκας, Δ. Τίκας, Συνδ. Θεσπρωτίας, Α. Τσόγκας Συνδ. Πρέβεζας)
● Εθν. Κάτω Αχαΐας: Αχαϊκή – ΑΕ Μεσολογγίου (Α. Ευαγγέλου, Π. Νακόπουλος, Κ. Κοσμάς Συνδ. Αθηνών)
● Δημ. Στ. Κρανιδίου: ΑΕ Ερμιονίδας – Παναρκαδικός (Α. Βάτσιος, Ε. Σαββόγλου, Δ. Πρέντζας Συνδ. Δυτ. Αττικής)
● ΔΑΚ Άργους: Παναργειακός – Πανναυπλιακός (Α. Γκαμάρης, Χ. Βασιλάκης, Κ. Δεληθοδωρής Συνδ. Αθηνών. Παρατηρητής: Παναγιώτης Μανωλόπουλος Συνδ. Μεσσηνίας)
● Δημ. Αιτωλικού: Άρης Αιτωλικού – Εθνικός Σαγέικων (Χ. Κούλης, Α. Πήττας, Χ. Λάττας Συνδ. Ηλείας)

● Δημ. Αμαλιάδος: ΠΦΟ Πανόπουλου – ΠΑΟ Βάρδας (Α. Δραγάτης, Ν. Ρούντος, Ν. Τσαλίκογλου Συνδ. Ανατ. Αττικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου