Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο Μητρόπουλος «χτύπησε» δυο φορές …στο 2-1 επί της Νίκης Τραγανών!!!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΥΤΕ Η ΗΛΕΙΑ… ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΙΚΗ!


Στην επόμενη φάση (2η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε η Κυπαρισσία, που νίκησε στην έδρα της την Νίκη Τραγανού με 2-1 χάρη σε δυο γκολ του Μητρόπουλου.
Επόμενος αντίπαλος είναι ο Ζακυνθιακός, ο οποίος νίκησε με 5-4 τον ΑΟ Κεφαλληνίας – Ιθάκης.
Στο γήπεδο παρευρέθηκαν πάνω από 200 οπαδοί της Κυπαρισσίας και σίγουρα δεν έμειναν παραπονεμένοι από ένα παιχνίδι – διαφήμιση για το ποδόσφαιρο.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού
Στο 19ο λεπτό σημειώθηκε μεγάλη ευκαιρία για την Κυπαρισσία να κάνει το 1-0. Ο Κωνσταντόπουλος αφού πέρασε 2 αμυντικούς βγήκε σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το σουτ άλλα η μπάλα τράνταξε το δοκάρι!
Το γκολ για τον ΑΟΚ ήρθε στο 43΄ μετά από σέντρα του Σουπούλι και κεφαλιά του Μητρόπουλου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 63ο λεπτό η κερκίδα απόλαυσε ένα μεγάλο γκολ καθώς η Κυπαρισσία με «δράστη» ξανά τον Μητρόπουλο ο οποίος με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 80ο λεπτό ο Ζαφείρης ανέτρεψε τον Νικολόπουλο και ο κερδίζοντας το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκόπουλος μειώνοντας σε 2-1.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Κυπαρισσία συνεχίζει στην επομένη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με τα πανηγύρια να είναι αρκετά από τους φιλάθλους στην κερκίδα.
● Διαιτησία: Ι. Γκριτζέπης, Κ. Γκριτζέπης, Ι. Νίκα Συνδ. Αρκαδίας

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Γαργαρώνης (68΄ Σταματόπουλος), Παναγόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Λυδιώτης, Ντιόπ, Μανδραπήλιας (46΄ λ. τρ. Δαλαβούρας), Σούπουλι, Μητρόπουλος (78΄ Μιτρόφ)
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Λαμπρόπουλος (46΄ Χ. Ψυχογιός), Νικολόπουλος, Παντελής, Ε. Κολοτούρος, Δ. Κολοτούρος, Δούλος, Σαραντούλιας, Κλίντον, Γουβαλάρης, Κ. Κολοτούρος (46΄ Μαρκόπουλος),
Δ. Ψυχογιός (72΄ Παναγόπουλος).

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

«Ματσάρα»
στην Κεφαλονιά!
Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου ο Ζακυνθιακός επικράτησε του ΑΟ Κεφαλληνίας – Ιθάκης στη Κεφαλονιά με 5-4 (!) και πήρε την πρόκριση.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Δρόσσο, ενώ στο 11΄ ο Καραμαλίκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 34΄ ο Σπανός μείωσε σε 1-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη έγινε το «έλα να δεις» στο παιχνίδι, καθώς στο 61΄ ο Δρόσσος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το 3-1, όμως στο 70ο λεπτό έγινε η φάση του αγώνα. Ο πορτιέρο του Ζακυνθιακού Χαρακτινός ανέτρεψε τον Βουκελάτο και πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες. Ο Α. Πολάτος το εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε εκ νέου σε 2-3, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Βουκελάτος έφερε το ματς στα ίσια (3-3)!
Μόλις δυο λεπτά αργότερα ο Καραμαλίκης «ξαναχτύπησε» και έδωσε νέο προβάδισμα στον Ζακυνθιακό (3-4), αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν και πάλι στο 89΄ με τον Λαμπρόπουλο!
Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Λιβέρης «μίλησε» με απευθείας εκτέλεση φάουλ και «έγραψε» το τελικό 4-5 υπέρ του Ζακυνθιακού.
● Διαιτησία: Γ. Τζουανόπουλος, Ι. Τσιρίνης, Σ. Οικονόμου Συνδ. Αχαΐας
ΑΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ: Πραστέλλας, Δ. Πολλάτος, Λυκούδης, Α. Πολλάτος, Κλιτογιάννης, Ν. Παπαναστασάτος, Χαλιώτης, Κουμαριώτης, Σπανός (77΄ Κ. Παπαναστασάτος), Βουκελάτος, Λαμπρόπουλος
ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Στράτος Κουρούμαλος  Χαρακτινός, Κίτος, Μαρμαράς, Κόλα (70΄ Κλάδης), Τζιαφέρης, Μαλλιάς, Σούρμπης (42΄ Λένος), Λιβέρης, Καραμαλίκης, Δρόσσος, Πέττας

(Με πληροφορίες από το www.onsports.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου