Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού!

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΑΝΗ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εικόνα από τον τελικό Κυπέλλου του 2012 ανάμεσα στις δυο φετινές φιναλίστ!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ. ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΜ ΣΤΟΝ ΚΟΡΔΙΑ

  
Κυπαρισσία και Εράνη Φιλιατρών διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Μεσσηνίας στις 6 μ.μ. στο Αθλ. Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Οι δυο μονομάχοι έχουν …πρόσφατο παρελθόν στον εν λόγω θεσμό, καθώς το 2012 είχαν αναμετρηθεί και πάλι, με την Εράνη να κατακτά το τρόπαιο μετά από ένα «λευκό» ματς και
Το ματς αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Μεσσηνίας και από την ΕΠΣΜ ανακοινώθηκε πως η είσοδος για μαθητές-μαθήτριες, ποδοσφαιριστές – ποδοσφαιρίστριες και άτομα με ειδικές ανάγκες είναι ελεύθερη.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσεκούρας, με βοηθούς την Σοφία Αθανασοπούλου και τον Κώστα Αδαμόπουλο.

Η πορεία των δυο ομάδων

Ξεκινώντας από την τυπικά γηπεδούχο ομάδα, το σύνολο του Τάκη Παναγόπουλου φιγουράρει στην 1η θέση της Α΄ τοπικής και στο Κύπελλο δεν έχει συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία.
Έχει αποκλείσει κατά σειρά τις Ανδρούσα (4-1, 1-0), Δόξα Καλαμάτας (6-0, 8-0), Πανθουριακό (4-2, 6-0) και Διαβολίτσι (5-0, 1-1). Με άλλα λόγια, η Κυπαρισσία έχει μέχρι στιγμής 7 νίκες και μια ισοπαλία και στα γκολ μετρά 35 γκολ ενεργητικό και 4 παθητικό!!!
Από την άλλη η Εράνη Φιλιατρών έχει φτάσει πολύ πιο δύσκολα στον τελικό, αφού στην Β΄ φάση απέκλεισε τον Τσικλητήρα Πύλου (4-2, 2-0), στην Γ΄ φάση τον Μιλτιάδη (4-0, 1-1), στα Προημιτελικά τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (1-0, 1-1) και στα Ημιτελικά την Σπερχογεία (0-1, 2-0).
Με Ολυμπιακό και Σπερχογεία οι Φιλιατρινοί τα βρήκαν πολύ σκούρα, όμως κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αυτά και βρέθηκαν στον μεγάλο τελικό.


Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου