Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Πάλεψαν μέχρι τέλους τα αγόρια του ΓΕΛ Καρδαμύλης!

«ΕΠΕΣΑΝ» ΜΕ 2-0 ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ


Μάχη μέχρι τέλους έδωσε το ΓΕΛ Καρδαμύλης απέναντι στο 2ο ΓΕΛ Σπάρτης, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το 2ο σετ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Αγοριών Λυκείων.
Τα αγόρια του Αντώνη Κάτσου στο πρώτο σετ αντιστάθηκαν μέχρι το 3-3, όμως μετά δέχθηκαν ένα σερί 6-0 από τρία χαμένα σερβίς στο φιλέ (!) και αλλεπάλληλα λάθη και έμειναν πολύ πίσω στο σκορ.
Η άμυνα της Καρδαμύλης δέχθηκε μεγάλο πλήγμα από τον απίστευτο Ρηγάκο και τον άξιο συμπαραστάτη του, Καραγιαννάκο και με το σκορ στο 15-5 άρχισε να παίρνει προς. Ο Χύσα ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να ξεχωρίσει και να δώσει δυο ακόμα πόντους στην ομάδα του με μπλοκ πάνω στον Καραγιαννάκο και στην συνέχεια με καρφί, όμως το πρώτο σετ είχε ήδη τελειώσει (14-24).

Στο 2ο σετ η Καρδαμύλη «ξύπνησε» και έβγαλε απίστευτη ενέργεια στο παρκέ, βγάζοντας τρομερές άμυνες και πετυχαίνοντας αρκετούς δύσκολους πόντους. Μάλιστα, προηγήθηκε με 5-0 χάρη σε τρεις άσσους του Καπιτσίνου, αλλά και με 9-5, όμως η Σπάρτη απάντησε και πάλι με τον Ρηγάκο. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο 13-11, 14-12, 15-14 μέχρι να ισοφαρίσει η Σπάρτη σε 15-15. Το ματς συνέχισε σε ίδιο ρυθμό με τον Χύσα να κάνει τρομερό παιχνίδι και τον Γιακουμπίνα να καρφώνει αποτελεσματικά μέχρι το 18-18. 

Η Σπάρτη πήγε στο +2 για πρώτη φορά (19-21), όμως η Καρδαμύλη απάντησε με τον Καμπανάρο και ισοφάρισε σε 21-21. Από εκείνο το σημείο ο Καραγιαννάκος με δυο καρφιά έκανε το 21-23, ο Παπαδόγιαννης με σερβίς στο φιλέ χάρισε πόντο στην Καρδαμύλη όμως η Σπαρτη κατάφερε τελικά να κάνει το 22-25 και να πάρει τη νίκη.
Τα σετ: 25-14 (17΄), 25-22 (20΄)
Διαιτητές: Σαραβελάκης, Γιαννακάκος
Σημειωτές: Δημητρόπουλος Γ., Μακροπούλου Ε.
Ιατρός: Πανοπούλου Κ.

ΓΕΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ (Κάτσος Α.): Καμπανάρος, Αποστολίδης, Ξεροβάσιλας, Καπιτσίνος, Τσουλέας, Χύσα, Γιακουμπίνα, Πεφάνης

2ο ΓΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ (Ρηγάκος Ι.): Κερασιώτης, Χριστακάκος, Αλατέας, Καραγιαννάκος, Μουστάκης, Μπάσος, Παπαδόγιαννης, Ρετσινάς, Ρηγάκος, Σβολόπουλος


Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου