Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΓΕΛ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΕΚΠ. ΜΠΟΥΓΑ 45-44

Νίκη με νικητήριο καλάθι του Κονταγκίνη!



Χάρη σε καλάθι του Κονταγκίνη 20 δεύτερα πριν το φινάλε, το ΓΕΛ Κορώνης επικράτησε των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά με 45-44 σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι!
Η Κορώνη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ελέγχοντας το παιχνίδι μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο.
Ωστόσο, στην τελευταία περίοδο τα Εκπ. Μπουγά έκαναν την αντεπίθεση τους και κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ (44-43), χάρη σε τρίποντο του Παναγιωτακόπουλου με δυο λεπτά να απομένουν.

Στην συνέχεια οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε λάθη και άστοχα σουτ, μέχρι να έρθει ο Κονταγκίνη 20 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης και με ένα δύσκολο λέι απ να βάλει την Κορώνη μπροστά.
Στην επόμενη επίθεση τα Εκπ. Μπουγά έκαναν λάθος και το τελικό σκορ παρέμεινε στο 45-44 υπέρ της Κορώνης.
Η κερκίδα του ΓΕΛ Κορώνης, η οποία αποτελούνταν από μαθητές του 2ου ΓΕΛ Καλαμάτας, έκλεψε την παράσταση στην αναμέτρηση και έδωσε τεράστια ώθηση στην ομάδα για να φτάσει στην νίκη! 
● Διαιτητές: Χριστόπουλος, Α. Κορογώνας
Ιατρός: Κανέλλος Μ.
Σημειωτής: Νικολακέας Δημ.
8λεπτα: 8-16, 19-27, 33-39, 45-44
ΓΕΛ ΚΟΡΩΝΗΣ (Δ. Καθάρειος): Λ. Γιαλλελής 3, Κονταγκίνη 7 (1 τρ.), Τσιριγώτης 3, Λιαράκος 13, Μπαλάσης 15 (1 τρ.), Σπυρόπουλος, Σούγλερης, Α. Γιαλλελής 4
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ (Πλάγος): Δημητρέας, Παναγιωτακόπουλος, Καλλικούνης, Βλαχάκης, Αναστασόπουλος, Αγγουράς, Κουλόπουλος, Αναπλιώτης


Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου