Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ΄ ΤΟΠΙΚΗ

Π.Α.Ο.Κ., Ατρόμητος Καλαμάτας και Νέδουσα για την άνοδο!

Για άνοδο από την πρώτη του σεζόν ο Ατρόμητος Καλαμάτας!  

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣ Μεσσηνίας τα μπαράζ ανόδου από την Γ΄ στην Β΄ τοπική κατηγορία για τους ΠΑΟΚ (1ος όμιλος), Νέδουσα Αλαγονίας (2ος όμιλος) και Ατρόμητος Καλαμάτας (3ος όμιλος).
Οι τρεις ομάδες κατέκτησαν την 5η θέσης στον κάθε όμιλο και πλέον στρέφονται στα μπαράζ για την άνοδο του στην Β΄ τοπική.
Ο Π.Α.Ο.Κ. συγκέντρωσε 18 βαθμούς με 6 νίκες, 8 ήττες και καμία (!) ισοπαλία, όμως παρά την πολύ καλή διαφορά των γκολ (31-22), δεν κατάφερε να τερματίσει ψηλότερα.
Η Νέδουσα Αλαγονίας συγκέντρωσε 14 βαθμούς με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες έχοντας 17-22 γκολ και τέλος, ο νεοσύστατος Ατρόμητος Καλαμάτας στην πρώτη του χρονιά στα Μεσσηνιακά γήπεδα βρίσκεται στα μπαράζ έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς και συγκομιδή 7-3-6.

1η Αγωνιστική
Σάββατο 22 Μαρτίου, ώρα 16:00:
● Αθλ. Κέντρο ΕΠΣΜ: Π.Α.Ο.Κ. – Ατρόμητος Καλαμάτας
Ρεπό: Νέδουσα Αλαγονίας
2η Αγωνιστική
Σάββατο 29 Μαρτίου, ώρα 16:30:
● Αθλ. Κέντρο ΕΠΣΜ: Νέδουσα Αλαγονίας – Π.Α.Ο.Κ.
Ρεπό: Ατρόμητος Καλαμάτας
3η Αγωνιστική
Σάββατο 05 Απριλίου, ώρα 17:00:
● Αθλ. Κέντρο ΕΠΣΜ: Ατρόμητος Καλαμάτας – Νέδουσα Αλαγονίας
Ρεπό: Π.Α.Ο.Κ.

Τα δεδομένα
της ανόδου
Φέτος από την Γ΄ τοπική ανέρχονται σίγουρα 12 συνολικά ομάδες από τους 3 ομίλους, οπότε οι 4 πρώτοι από κάθε όμιλο έχουν ήδη ανέβει.
Από κει και πέρα, στα μπαράζ ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσει η σειρά των ομάδων που θα ανέβουν, καθώς το πόσες ομάδες θα ανέβουν εξαρτάται από το τι θα κάνουν «Καλαμάτα» - Μεσσηνιακός στην Γ΄ Εθνική, αλλά και ο πρωταθλητής της Α΄ τοπικής. Όπως αναφέρει και η προκήρυξη της ΕΠΣΜ για τον προβιβασμό των ομάδων από την Γ΄ τοπική:
Ανέρχονται στη Β΄ Κατηγορία ισάριθμα από τους ομίλους:
● Δεκαπέντε (15) ομάδες, αν από τη Γ΄ Εθνική  δεν υποβιβασθεί καμία ομάδα και ο πρωταθλητής της Α΄ ανέλθει στη Γ΄ Κατηγορία.
● Δεκατέσσερις  (14) ομάδες, αν από τη Γ΄ υποβιβασθεί μία (1) ομάδα  και ο πρωταθλητής της Α΄ Κατηγορίας ανέλθει στη Γ΄ Εθνική, ή αν δεν υποβιβασθεί κανένας από τη Γ΄ Εθνική και δεν ανέλθει ο πρωταθλητής της Α΄.
● Δεκατρείς (13) ομάδες αν από τη Γ΄ Εθνική υποβιβασθούν δύο (2) ομάδες και ανέλθει ο Πρωταθλητής της Α΄, ή αν δεν ανέλθει ο πρωταθλητής της Α΄ και υποβιβασθεί μία (1) ομάδα από τη Γ΄ Εθνική.
● Δώδεκα (12) ομάδες, αν από τη Γ΄ Εθνικής υποβιβασθούν δύο (2)  και δεν ανέλθει στη Γ΄ Εθνική ο πρωταθλητής της Α΄ Κατηγορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου