Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Έκλεψαν άλογα από τον Ιππικό Όμιλο Τριφυλίας στα Φιλιατρά!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ



Για 3η φορά εχθές, έγινε στόχος αγνώστων ο Ιππικός Όμιλος Τριφυλίας, που φιλοξενείται στο χώρο του βοηθητικού γηπέδου, δίπλα από το νέο γήπεδο των Φιλιατρών.
Αυτή την φορά, σύμφωνα με πληροφορίες, παραβίασαν την πόρτα της αποθήκης του Ομίλου, που περιέχει εξοπλισμό και υλικό ιππασίας, σπάζοντας το λουκέτο και αφαιρώντας από τον χώρο μία σέλα. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι, ότι από εχθές το μεσημέρι που μέλη του Ομίλου αντελήφθησαν την κλοπή, δεν βρέθηκαν πουθενά τα δύο άλογα που φιλοξενούνται εκεί.
Ο Μάρκος (το άσπρο άλογο) και ο Φέλιξ (το καφέ άλογο), δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα. Οι υπεύθυνοι του Ιππικού Ομίλου, στη σκέψη ότι ο/οι δράστης/στες, άφησαν ανοιχτή την κεντρική πόρτα του γηπέδου, αναζητούσαν μάταια εχθές σε όλη την γύρω περιοχή τα ζώα. Παράλληλα, συγκλονίζει όλους η σκέψη, να ήταν και αυτά στόχος των δραστών. Το συμβάν δηλώθηκε στο Α.Τ. Φιλιατρών, ενώ τα μέλη του Ομίλου απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε κάτι ή τα έχει εντοπίσει σε κάποιο κτήμα, χωράφι ή δρόμο, να επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους στο 6977 366595.
Η αποθήκη έχει παραβιαστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν, με απώλειες, όμως, μόνο σε υλικό και εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την ιππασία.


Ι.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου