Τρίτη 29 Απριλίου 2014

2 ΜΕ 4 ΜΑΙΟΥ 2014 ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

16 χώρες, 100 αθλήτριες στην 22η 
Διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής
ΣΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΣΑΜΠΛ

 16 χώρες και 100 περίπου αθλήτριες αναμένεται να λάβουν μέρος στην 22η Διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής «Kalamata’s Cup 2014» με διοργανωτή τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας.

Αρωγοί της διοργάνωσης του Φ.Ο.Κ. είναι η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ο Δήμος Καλαμάτας μέσω του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού και η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.
Στο «Kalamata’s Cup 2014» αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 42 αθλήτριες στο ατομικό γυναικών και 45 στο ατομικό νεανίδων, ενώ θα υπάρξουν και 5 συμμετοχές στα ομαδικά (ensemble).
Στο Μίτινγκ της Καλαμάτας οι φίλοι της Ρυθμικής Γυμναστικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και την ανανεωμένη εθνική ομάδα ανσάμπλ που μετά το θετικό ντεμπούτο στο Πεζάρο, Ιταλίας έρχεται στην πόλη μας για μια εξίσου δυναμική εμφάνιση!
Να σημειωθεί ότι η Εθνική ομάδα ανσάμπλ στην πρώτη φετινή της εμφάνιση στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής του Πέζαρο,  κατέκτησε την 8η θέση στον σύνθετο αγώνα και την 7η θέση στις 3 μπάλες / 2 κορδέλες.
Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι Ελένη Δόικα, Σταυρούλα Σαμαρά, Ζωή Κοντογιάννη, Λαμπρινή Βλαχογιάννη, Στεφανία Μήτσανα και Αναστασία Γιουβανάκη.
Την εμφάνισή τους στους αγώνες του «Kalamata’s Cup 2014» θα κάνουν και οι Μυρτώ Αθανασουλάκη και Ζωή Πουλοπούλου στην κατηγορία των νεανίδων!
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η 22η φετινή διεθνή συνάντηση ρυθμικής γυμναστικής ανοίγει την αυλαία της παρουσία και του προέδρου της ΕΓΟ Θανάση Βασιλειάδη στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι της Κυριακής, 4 Μαΐου 2014 (ώρα 2:30).
Οι αποστολές καταφθάνουν αύριο στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.
Στη πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο της πόλης, η κα Κουβάτσου συζήτησε με τον δήμαρχο κ. Νίκα και τον πρόεδρο του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού κ. Αδαμόπουλου οργανωτικά και οικονομικά θέματα, όπου ο κ. Νίκας τόνισε ότι εκδηλώσεις όπως το «Kalamata’s Cup 2014» προβάλλουν την πόλη μας ως τουριστικό προορισμό και διεξαγωγής αθλητικών διοργανώσεων μεγάλου βεληνεκούς.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου