Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

«Χρυσή» στην Κω η Νίκη Αθανασοπούλου 


Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε από την Κω η Νίκη Αθανασοπούλου, όπου έλαβε μέρος στο παγκόσμιο βαθμολογημένο πρωτάθλημα G1.


Πρόκειται για μια ακόμα τεράστια επιτυχία για την πρωταθλήτρια του ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας, η οποία διαγωνίστηκε στην κατηγορία των 73 κιλών Γυναικών και πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις έφτασε στον τελικό.
Εκεί βρήκε μπροστά της την πρωταθλήτρια από την Τουρκία, Asma Ayse, την οποία και κέρδισε σχετικά εύκολα με 10-4 παρά το γεγονός πως ήταν φαβορί της διοργάνωσης.
Το χρυσό μετάλλιο της έδωσε 10 ακόμα βαθμούς, με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην 67η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, κάνοντας ένα ακόμα βήμα στον στόχο που έχει θέσει να μπει μέσα στις 30 καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο.

2ος στην Κω
ο Στέργιος Ροΐδης
Ο προπονητής του ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας Γιώργος Παναγιωτόπουλος είχε και μια ακόμα επιτυχία, καθώς ο αθλητής του Στέργιος Ροΐδης κατέκτησε την δεύτερη θέση στην ίδια διοργάνωση.
Ο Ροΐδης έχει αναθέσει στον Μεσσήνιο προπονητή την προολυμπιακή του προετοιμασία, με σκοπό να συμμετάσχει στα Παγκόσμια Βαθμολογημένα Πρωταθλήματα G1.
Με αυτή την επιτυχία, ο αθλητής βρίσκεται στην 80η θέση παγκοσμίως στα +87 κιλά Ανδρών.

Οι δυο παραπάνω αθλητές έχουν ως στόχο το επόμενο βαθμολογημένο πρωτάθλημα G1 της Τυνησίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου