Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«Αργυρός» ο Γιώργος Λαζαρίδης στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο

ΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ 3 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 1 ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΤΕΝΙΣΤΑ


Θετικό πρόσημο έχει ο απολογισμός του Γιώργου Λαζαρίδη από το Μαρούσι και το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις με αμαξίδιο, που διεξήχθη 10 και 11 Απριλίου στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις (ΟΑΚΑ).
Εκεί ο Καλαματιανός τενίστας πέτυχε 3 νίκες και γνώρισε μόλις 1 ήττα, κατακτώντας δικαίως την 2η θέση στο πρωτάθλημα.
«Η διοργάνωση ήταν άψογη, οι αγώνες συναρπαστικοί, το θέαμα εντυπωσιακό, η διαιτησία σε υψηλό επίπεδο.» αναφέρει σε δηλώσεις του ο Γιώργος Λαζαρίδης που μετά από 9 μήνες αγωνιστικής απραξίας επέστρεψε δριμύτερος και εξίσου αποφασισμένος να πετύχει τους στόχους του τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου η 9μηνη απουσία εξαιτίας της περιπέτειας που είχε με την υγείας του, έχει περάσει στο παρελθόν και το αγωνιστικό του ξεκίνημα έγινε με τρόπο ιδανικό!
Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η τρίτη σερί επιτυχία του Καλαματιανού αθλητή, μετά την επιτυχή συμμετοχή του σε δυο διεθνή τουρνουά. Ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε στο Karvina Open στην Τσεχία όπου κατέκτησε την 2η θέση στο διπλό, και στο μονό «φρέναρε» στον ημιτελικό  καθώς και στο Cuneo open της Ιταλίας, όπου ανέβηκε  στο υψηλότερο βάθρο κατακτώντας την 1η θέση στο διπλό. Παράλληλα, στο τουρνουά της Ιταλίας έφτασε μέχρι τους «8» στο μονό.

Για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ίδιος λέει: «Σίγουρα ήθελα το κάτι παραπάνω, όμως έπαιξε ρόλο η απουσία μου τόσο μεγάλο διάστημα, από αγώνες και προπονήσεις.»
● Το πρόγραμμά του Καλαματιανού τενίστα για την συνέχεια, περιλαμβάνει μερικές μέρες αποθεραπείας.

Ακολουθούν προπονήσεις με το προπονητή του Ανδρέα Νίκα, στο γήπεδο τένις για ΑμεΑ του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και πρόγραμμα στο γυμναστήριο με την γυμνάστρια του Χριστίνα Πανταζοπούλου. Προπονήσεις θα κάνει και στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα, υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Κόντου, εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα Τένις με Αμαξίδιο που θα γίνει το διάστημα 26 Μάιου με 1η Ιουνίου στην Ολλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου