Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΜΙΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Με επιτυχία το τουρνουά «Παίζω & Προσφέρω
-Δράσεις Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης»



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό Τουρνουά 5Χ5 «Παίζω & Προσφέρω -Δράσεις Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης» για μαθητές Δημοτικών Σχολείων που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πάμισου Μεσσήνης,
σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης στο πλαίσιο κοινωνικοποίησης και ευαισθητοποίησης της Νεολαίας. Σκοπός του τουρνουά ήταν η συγκέντρωση τροφίμων και η οικονομική ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η συμμετοχή ήταν μεγάλη φθάνοντας τους εκατό (100)περίπου παίδες ξεπερνώντας έτσι και τις καλύτερες προβλέψεις. Πολλά ταλέντα είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους, στο χαλί, να εντυπωσιάσουν και δώσουν υποσχέσεις για το μέλλον. Ο σύλλογος μας τους περιμένει για βελτίωση και προπόνηση μέσα από ειδικά προγράμματα, που συνεχίζονται όλο το χρόνο και καλύπτουν όλα τα επίπεδα και ηλικιακές ομάδες από 5 μέχρι 16 ετών, με εκλεκτούς τεχνικούς και γυμναστές. Στο κοινωνικό κομμάτι κατά κοινή ομολογία η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, με τους γονείς/συνοδούς και φίλους της εκδήλωσης να συνεισφέρουν και την ίδια ώρα να δίνουν ζωντανά παραδείγματα στους νέους για το καλό και αγαθό, ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

«Αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά και στήριξη έτσι και αλλιώς, όλων των εμπλεκομένων Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα που σημαίνει με απλά λόγια Αγάπη Χαμόγελο και Προσμονή και μην ξεχνάμε ότι... είναι ευτυχία να μοιράζεσαι.» εύχονται οι άνθρωποι της Ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου