Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ 4-0

Χαλαρή νίκη …δίχως αντίκρισμα!

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ


Χαλαρή νίκη …δίχως όμως αντίκρισμα πήρε χθες ο Μεσσηνιακός που επικράτησε του εκ των ουραγών του 4ου Ομίλου, Πανόπουλου με 4-0.
Έκπληξη του αγώνα, όπως χαρακτηρίστηκα δήλωσε και μετά το τέλος του παιχνιδιού ο κόουτς των «πρασίνων», Δημήτρης Τσάκωνας, ήταν ο Βασίλης Κουρέας που έπαιξε σε ρόλο βασικού στο χθεσινό ματς και όχι μόνο στάθηκε στα πόδια του αλλά ξεχώρισε με την συμμετοχή του, όντας μάλιστα ο δημιουργός του πρώτου γκολ! Στο 29ο λεπτό, ο Κουρέας σέντραρε από αριστερά στον Βιτάλι που σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έγραψε το 1-0!
Τα τρία ακόμη γκολ με εκτελεστές τους Τσουλάκος (2) και Μπεγέτη, αντίστοιχα, χάρισαν μια εύκολη νίκη στον Μεσσηνιακό που χθες ήθελε μόνο νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που και μαθηματικά έχει υποβιβαστεί, για να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή!
Ωστόσο οι νίκες Παναρκαδικού, Μεσολογγίου και Κορίνθου κρατούν στο -3 τον Μεσσηνιακό και παρατείνουν την αγωνία και το άγχος του για την παραμονή. Έτσι στο επόμενο ματς κόντρα στον επίσης ουραγό Άρη Αιτωλικού, οι «πράσινοι» πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν ελπίζοντας βεβαίως και σε ευνοϊκά γι’ αυτόν αποτελέσματα των τριών ανωτέρω ομάδων!
Όσο για το χθεσινό παιχνίδι, οι παίκτες του Δημήτρη Τσάκωνα προσπάθησαν από την αρχή να φτάσουν σε ένα γκολ ώστε να απαλλαχθούν από το άγχος και να λυθούν τα πόδια τους! Άπαξ και έγινε αυτό, το παιχνίδι πήρε το …δρόμο του και ο Μεσσηνιακός το πάνω χέρι και τον έλεγχο, αποκρούοντας τις όποιες επιθετικές ενέργειες έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Πανόπουλου.
Στα αρνητικά του αγώνα ήταν η ένταση μεταξύ δυο φιλάθλων στο ημίχρονο, που ήρθαν στα χέρια, καθοριστική όμως η παρέμβαση της αστυνομίας, που έδωσε τέλος στο επεισόδιο!


Φάσεις - γκολ
23΄ σουτ του Παπαθεοδώρου πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι
29΄ ο Κουρέας σέντραρε από αριστερά στον Βιτάλι που σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έγραψε το 1-0!
31΄ στην αντεπίθεση το Πανόπουλο για την ισοφάριση με τον Οικονομόπουλος να βγάζει τετ –α- τετ τον Αλιμπέου με τον Γιώργο Κυριακόπουλο, με τον τελευταίο να απομακρύνει
40΄ σέντρα Χελά ο Σπανός το σουτ, η μπάλα άουτ
57΄ σέντρα Χελά στον Σπανό που έστρωσε για τον Τσουλάκο, ο τελευταίος σούταρε μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει αρχικά ο αντίπαλος γκολκίπερ, ο Μπεγέτης όμως πήρε το …«ριμπάουντ» και με σουτ έκανε το 2-0 για τον Μεσσηνιακό
78΄ το σουτ του Μπεγέτη απέκρουσε ο πορτιέρο του Πανόπουλου. Στην επαναφορά ο Τσουλάκος βρήκε δίχτυα ήταν όμως σε θέση οφσάιντ και ακυρώθηκε
80΄ μετά από πολύ καλή συνεργασία με τον Μερκούρη ο Τσουλάκος βγήκε τετ –α- τετ με τον πορτιέρο του Πανόπουλου και αφού τον ξεγέλασε σημείωσε προ κενής εστίας το 3-0
90΄σέντρα Κουκούτση, ο Τσουλάκος από αριστερά έπιασε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 4-0
● Διαιτησία: Ζαράνης Ι., Αρμακόλας Ι. (Σ.Δ.Π. Κυκλάδων), Παπανδριόπουλος Γ. (Σ.Δ.Π. Πειραιά)
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Τσουκάλης (80΄ Μπιζίμης), Κουρέας, Μπαστακός (65΄ λ.τρ. Κουκούτσης), Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Σπανός, Βιτάλι (75΄ Μερκούρης), Τσουλάκος, Χελάς.
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ / ΑΜΑΛΙΑΔΑ: Αντρ. Αντωνόπουλος (λ.τρ. Καραχάλιος), Γερασιμόπουλος, Παναγιώταρης (68΄ Κωνσταντακόπουλος), Βατσής, Μπουτσικάκης, Καμαρινός, Οικονομόπουλος, Σταυρούλιας, Αλιμπέου (46΄ Κουτελιέρης), Αντωνόπουλος, Παπαθεοδώρου.

Σίσσυ Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου