Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΜΠΑΡΑΖ Β΄ ΤΟΠΙΚΗΣ


Πανθουριακός και Πεταλίδι οι μεγάλοι νικητές!


Δυο εξαιρετικά ματς διεξήχθησαν χθες για τα μπαράζ ανόδου από την Β΄ τοπική κατηγορία σε Α΄ και Α1 κατηγορία.
Ο δεύτερος του Α΄ ομίλου Πανθουριακός πήρε την νίκη με 1-0 απέναντι στον αντίστοιχο του Β΄ ομίλου Χανδριναϊκού, χάρη σε τέρμα του Μουλιάτου στο 24ο λεπτό της παράτασης, ενώ το Πεταλίδι νίκησε με 4-3 την Μικρομάνη και ανέβηκε στην Α1!

Μεγάλο γκολ
από τον Μουλιάτο!
Πανθουριακός και Χανδριναϊκός αναμετρήθηκαν χθες στην ουδέτερη έδρα της Μεσσήνης, με σκοπό να ξεκαθαριστεί ποια εκ των δυο δεύτερων των δυο ομίλων θα ανέλθει στην Α΄ τοπική.
Αυτό θα γίνει εάν υποβιβασθεί μία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική και ανέλθει ο πρωταθλητής της Α΄ ή αν δεν υποβιβασθεί καμία ομάδα από τη Γ΄ και δεν ανέλθει ο πρωταθλητής της Α΄ Κατηγορίας.
Οι δυο ομάδες έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στην παράταση το ματς συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο, με τους Μουλιάτο (Θουρία) και Κοντό (Χανδριναϊκός) να χάνουν τετ α τετ λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης.
Ωστόσο, ο πρώτος κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης με πανέμορφο βολέ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.
● Διαιτησία: Η. Αλεξέας, Σ. Λάμιας, Π. Σερεμέτης
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Παπατζίκης, Μπάλας (101΄ Βουγιουκλής), Καστριτσέας, Δουρούμης, Μωράκης (116΄ Ασημακόπουλος), Καρλαύτης, Seferasi, Αναστασόπουλος (57΄ Δ.Χ. Σπυρόπουλος), Holban, Μουλιάτος, Σισμανίδης
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Λύρας, Μάραντος, Κατσίγιαννης, Κουφός, Φωτόπουλος, Ηλιόπουλος, Koti (105΄ Κατσάς), Καραμπάτσος, Κοντός, Γιάνναρης

Στην Α1 το Πεταλίδι!
Χάρη σε δυο τέρματα των Γ. Κορμπή και Bogdani, ο Απόλλωνας Πεταλιδίου κατέκτησε την άνοδο του στην νεοσύστατη Α1 επικρατώντας του Αστέρα Μικρομάνη με 4-3 χθες το απόγευμα στον Κορδία.
Από την άλλη η Μικρομάνη θα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, καθώς και το φινάλε της ίδιας της Γ΄ Εθνικής.
Τα γκολ για το Πεταλίδι σημείωσαν οι Γ. Κορμπής (1΄, 47΄) και Bogdani (44΄, 55΄), ενώ για την Μικρομάνη τα τρία τέρματα σημειώθηκαν ως εξής: 34΄ αυτ. Καπρουλά, 57΄ (πεν.) και 72΄ Γ. Σκαρπαλέζος.
● Διαιτησία: Δ. Γιαννόπουλος, Σ. Αθανασοπούλου, Κ. Αδαμόπουλος
ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ: Αναζίκος, Α. Καρδάσης, Μωραγιάννης, Μπούρας – Σουλιμάς, Πραστέλλας (58΄ Μουρούφας), Μπαρούνης (85΄ Ι-Χ. Καρδάσης), Αλεξόπουλος, Μ. Σκαρπαλέζος, Π. Καρδάσης (53΄ Χασάπης), Γ. Σκαρπαλέζος
ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Αγγ. Δαμήλος, Πανταζόπουλος, Cerriku, Καπρουλάς, Αλεξανδρόπουλος, Παναγόπουλος (62΄ Κουμούτσος), Κ. Κορμπής, Αυγουλέας, Ξαρχάκος, Bogdani (Καραμούζης), Γ. Κορμπής (89΄ Αρ. Δαμήλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου