Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: ΈΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΠΕΛΑ!



Ολοκλήρωσε με 10 παίκτες κι άφησε τους 3 βαθμούς στην Κάτω Αχαγιά


Η «Καλαμάτα» χθες δεν έχασε μόνο τον αγώνα, αλλά και τον Γιάννη Τσόπελα που έξι περίπου λεπτά πριν την εκπνοή του παιχνιδιού τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και εγκατέλειψε προκειμένου να διακομιστεί στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαγιάς!
Οι πρώτες εκτιμήσεις  κάνουν λόγο για κάταγμα στο χέρι
Με 1-0 που πήρε η Αχαϊκή, που για την ίδια σημαίνει πως εξασφαλίζει κατά 90% την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική, για την «Καλαμάτα» άφησε ανεκμετάλλευτη την ήττα του Άργους!
Το μοναδικό γκολ του αγώνα, πέτυχε ο Πετρόπουλος στο 6ο λεπτό. Οι Καλαματιανοί, πάντως, είχαν και ένα χαμένο πέναλτι στο 40λεπτο σε απόκρουση του Δρακόπουλου στο σουτ του Καλαντζή.

Φάσεις – Γκολ
2΄ δοκάρι ο Ηλιόπουλος σε σουτ
6΄ 1-0 για την Aχαϊκή με σουτ του Πετρόπουλου
84΄ με δέκα λόγω σοβαρού τραυματισμού του Γιάννη Τσόπελα η ομάδα της «Καλαμάτας» που κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος
43΄ πέναλτι (σε χέρι αμυντικού) έχασε ο Καλαντζής και ευκαιρία για την Καλαμάτα να ισοφαρίσει, με τον τερματοφύλακα των Αχαιών να αποκρούει σωτήρια για την ομάδα του
● Διαιτησία: Σωσώνης Ι., Δουδούμης Α. (Σ.Δ.Π. Φθιώτιδας), Μπούνος Κ. (Σ.Δ.Π. Φωκίδας)
ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πετρόπ0υλος, Ντάζος, Νικολόπουλος, Μπεκίρης, Σουρανής, Αγελλόπουλος, Αποσκίτης, Καζαντζής, Σπανός.
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Κολοβούρης, Τσόπελας, Λιόλιος (75΄ Πούτσι), Καντούτσης, Κωνσταντόπουλος, Μπελεβέτης, Μαρτίνος, Σκόνδρας (46΄ Καλογερόπουλος), Ηλιόπουλος, Καλαντζής, Καραχάλιος (69΄ Οντβονγκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου