Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Με μετάλλιο επέστρεψε η Μαρία Παναγιωτοπούλου

ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ «ΕΥΚΛΗ» ΠΗΡΕ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ 7 ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ «ΘΥΣΙΑ» ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ


Ένα νέο αστέρι γεννιέται στο ποδηλατικό τμήμα του «Ευκλή»!
Η 11χρονη Μαρία Παναγιωτοπούλου έλαβε μέρος σε ποδηλατικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας σε μονοπάτι γύρω από το Σαϊνοπούλειο Σπάρτης και κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία Μίνι – Μεγάλα και 9η στην γενική κατάταξη.
Η διαδρομή ήταν συνολικής απόστασης 6 χιλιομέτρων (3 στροφές των 2 χλμ.), με την καλαματιανή αθλήτρια να φέρνει πίσω υπερήφανη ένα μετάλλιο. Ελπίδα των ανθρώπων του «Ευκλή» είναι αυτή η επιτυχία να αποτελέσει το έναυσμα για περισσότερη υποστήριξη της ποδηλασίας από περισσότερους αθλητές μικρών ηλικιών…

Με 7 αθλητές στην Πάτρα
Στις 24-25 Μαρτίου ο «Ευκλής» συμμετείχε με 7 ποδηλάτες στον 37ο Ποδηλατικό Γύρο «Θυσίας», τον οποίο συνδιοργάνωσαν ο Π.Ο. Πατρών και ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.
Την πρώτη μέρα διεξήχθη ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης, απόστασης 8,5 χλμ. Ο Σταύρος Κανελλόπουλος ήρθε 13ος στους Άνδρες ανάμεσα σε 125 συμμετοχές, μια εξαιρετική επίδοση αν αναλογιστεί κανείς πως αγωνίστηκε απέναντι σε επαγγελματίες αθλητές.

Την επόμενη μέρα έλαβε χώρα ο Διασυλλογικός Αγώνας Αντοχής των 100 χλμ. με την ονομασία «Θυσίας», στον οποίο έλαβαν μέρος 358 ποδηλάτες που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών σε όλες τις κατηγορίες. Πρόκειται για έναν ιστορικό αγώνα με διαδρομή από την Πάτρα προς τα Καλάβρυτα με τερματισμό στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας.
Από την πλευρά των καλαματιανών αθλητών και δη στην κατηγορία Ανδρών, ο Δημ. Δημητρακόπουλος τερμάτισε 13ος, ο Γιώργος Χριστοδουλάκης 67ος, ο Θ. Τσούτσος 91ος, ενώ ο Σταύρος Κανελλόπουλος εγκατέλειψε για τεχνικούς λόγους.
Στη κατηγορία Master D (άνω των 60 ετών), ο Βασ. Μυστριώτης ήρθε 6ος, ενώ στην κατηγορία Master B (40-50 ετών), ο Παν. Βεργετόπουλος κατέκτησε την 12η θέση.
Ο Αθ. Νικητόπουλος τερμάτισε 15ος στην κατηγορία Master A (30-40 ετών).

Ακολουθούν δυο αγώνες

Μετά το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα που πέρασε, οι επόμενες υποχρεώσεις των ποδηλατών του «Ευκλή» σύμφωνα με τον έφορο ποδηλασίας Παν. Βεργετόπουλο είναι το αγωνιστικό διήμερο «Attica 3 Races», το οποίο περιλαμβάνει: ατομική χρονομέτρηση, σιρκουί και αγώνα αντοχής 69 χλμ. Επίσης, ακολουθεί και ο ποδηλατικός γύρος Ρόδου, όπου θα συμμετάσχουν οι Κανελλόπουλος και Χριστοδουλάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου