Τρίτη 6 Μαΐου 2014

«Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ 2ης ΘΕΣΗΣ» ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΓΚΟΦΑΣ

Κοινή απόφαση προπονητή και διοίκησης
η προσωρινή απομάκρυνση του Καλογερόπουλου
 ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΝΕΩΝ

Την αναμπουμπούλα του Σαββατοκύριακου, τον κακό, δηλαδή, χαμό στην αίθουσα Τύπου ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή της «Μαύρης Θύελλας» Χρήστο Καλαντζή και αθλητικογράφο, το σημαντικό 4-1 επί της Μανωλάδας πέρασε στο ...«ντούκου».

Χθες ήρθε και η απομάκρυνση από την ομάδα του Γιάννη Καλογερόπουλου ως κοινή απόφαση της διοίκησης με τον κόουτς, Μίλτο Γκόφα, προσφέροντας μια ακόμη … «ίντριγκα», στο ήδη ταλαιπωρημένο καλαματιανό συγκρότημα. Η απομάκρυνση του παίκτη από την ομάδα, όπως μας ενημέρωσε χθες ο κόουτς κ. Γκόφας, είναι προσωρινή και οφείλεται στην συμπεριφορά του παίκτη και το αδικαιολόγητο ωράριο του. Από κοινού διοίκηση και προπονητής έλαβαν την απόφαση έστω και προσωρινά να αφήσουν εκτός πλάνων τον Γιάννη Καλογερόπουλο.
Από κει και πέρα, το μόνο σίγουρο είναι πως στην ομάδα χρειάζονται δυναμική και προπαντός σταθερότητα, σε όλους τους τομείς. Σταθερότητα εντός και εκτός γηπέδου, ώστε όλοι να μείνουν επικεντρωμένοι στο στόχο! Βέβαια αυτό, με τα όσα συμβαίνουν, δεν μοιάζει και τόσο εύκολο. Αναφερόμαστε φυσικά στην απογοήτευση του κόσμου από την πορεία της ομάδας που μπορεί να είναι 3η αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, δεν εκπλήρωσε όμως το όνειρο όλων, που δεν ήταν άλλο απ’ αυτό της ανόδου, κι αυτό τελικά στοίχησε…
Όλα αυτά φαίνεται όμως δεν επιτρέπεται να επηρεάσουν την ομάδα κι αυτό τονίζει  και ο κόουτς. «Δεν μας επηρέασαν καθόλου όλα αυτά… Εμείς συνεχίζουμε, κοιτάμε κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Συνεχώς η ομάδα προσπαθεί για το δεύτερο στόχο της. Από κει και πέρα όλοι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά», είπε χαρακτηριστικά στη «Φ».
Η ομάδα έχει πλέον στραφεί στον δεύτερο επιθυμητό στόχο, στην κατάκτηση δηλαδή της δεύτερης θέσης και δεδομένου πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη έχει στρέψει το βλέμμα στο Μεσολόγγι και στο εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Κυριακής.
Η ΑΕ Μεσολογγίου είναι 10η με 36 βαθμούς (μαζί με τον Μεσσηνιακό).
Για το παιχνίδι αυτό ο κ. Γκόφας τονίζει την ανάγκη της νίκης, που θα κρατήσει την ομάδα εντός του στόχου της 2ης θέσης! «Παίζουμε ένα παιχνίδι που η νίκη θα μας δώσει κατά 99% τη δεύτερη θέση. Δύσκολο παιχνίδι…» είπε.


Την Κυριακή θα λείπει ο Σκαρλάτος που εκτίει την ποινή του (1 αγωνιστική), ενώ επιστρέφει ο Λιόλιος. Εκκρεμεί όμως η συμμετοχή του Τσόπελα, που την Παρασκευή έκανε μαγνητική και χθες επρόκειτο να μιλήσει με τον γιατρό του.

Φιλικό με την Εθνική Ενόπλων
και δόκιμες Μεσσήνιων Νέων
Αποθεραπεία είχε το χθεσινό πρόγραμμα της ομάδας που για την Τετάρτη έχει στο πρόγραμμά της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων!
Ένα δυνατό φιλικό αφού η Εθνική Ενόπλων αναμένεται να κατεβάσει αποστολή με αρκετά ονόματα της Σούπερ Λίγκας. Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει στο δημοτικό στάδιο της πόλης στις 5:30 το απόγευμα.
Παράλληλα ο Μίλτος Γκόφας πρόκειται να δοκιμάσει 4-5 παιδιά από τη Μεσσηνία που αγωνίζονται σε τοπικές ομάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες τρία από τα παιδιά που θα περάσουν από το «κόσκινο» του Μίλτου Γκόφα είναι ο Νίκος Κόλλιας της Εράνης Φιλιατρών, ο Διονύσης Γεωργιόπουλος από το Δώριο και ο Παντελής Πανταζής από το Φαραί.
Λίγα λόγια για τους τρεις υπό δοκιμή αθλητές:
Νίκος Κόλλιας (γεν. 1991). Ο 23χρονος επιθετικός φέτος είχε «γεμάτη» σεζόν με την Εράνη Φιλιατρών στην Α΄ Μεσσηνίας, με την φανέλα της οποίας πέτυχε 15 γκολ! Θυμίζουμε ότι πέρυσι απουσίαζε λόγω τραυματισμού και φέτος φαίνεται πως επέστρεψε αρκετά δυνατά στην ενεργό δράση και θεωρείται μια καλή επιλογή για την ομάδα ενός νεαρού, «έτοιμου» -όπως λένε ποδοσφαιρικά - παίκτη.
Παντελής Πανταζής (γεν. 1994). Πέρυσι ήταν στον Εθνικό Μελιγαλά στη δίχως πολλές συμμετοχές Δ΄ Εθνική, φέτος αγωνίστηκε ως βασικός και αναντικατάστατος με το Φαραί στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας, πετυχαίνοντας 4 γκολ. Έχει την ικανότητα να «γεμίζει» με την παρουσία τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.
Διονύσης Γεωργιόπουλος (γεν. 1996). Αγωνίζεται επί σειρά ετών στην ομάδα του Δωρίου. Συγκεκριμένα παίζει ως βασικός από 15 ετών και συνεχίζει ακάθεκτος την προσφορά του στο συγκρότημα των Δωριέων. Φέτος είχε συμμετοχή σε όλα τα ματς της ομάδας του, πέτυχε μάλιστα 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Αγωνίζεται ως δεξί χαφ εξτρέμ και δεξί μπακ, χαρακτηριστικά του: ταχύτητα και έκρηξη!
Αυτοί ωστόσο δεν θα είναι οι μόνοι που θα δοκιμαστούν αφού στα χέρια του Μίλτου Γκόφα υπάρχει λίστα με πέντε στον αριθμό παίκτες, μαζί με τους τρεις ανωτέρω, ένας εξ αυτών λέγετε πως είναι τερματοφύλακας αθηναϊκού σωματείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου