Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Φιλικό νέων – παλιών κατά του ρατσισμού!



Υπό εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη το φιλικό που έδωσαν οι Παλαίμαχοι της Δόξας Καλαμάτας με την αντρική ομάδα το Σάββατο το απόγευμα στο «Παν. Μπαχράμης».
Οι συμμετέχοντες προσέφεραν μπόλικο θέαμα σε ένα παιχνίδι το οποίο έστειλε μηνύματα κατά του ρατσισμού, καθώς αρκετοί εκ των ποδοσφαιριστών εμφανίστηκαν σε φωτογραφικό υλικό τρώγοντας μπανάνα. Πρόκειται για μια αντιρατσιστική μόδα η οποία ξεκίνησε από την πολύκροτη κίνηση του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες να φάει την μπανάνα που του πέταξαν στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ. Η Δόξα απέδειξε για ακόμα μια φορά πως ακολουθεί πιστά τις αγνές ιδέες του αθλητικού πνεύματος, όπως άλλωστε ανέφερε και στο blog του ο σύλλογος.
Ταυτόχρονα, ρίχνει «πυρά» προς θεατές που βρέθηκαν στο παιχνίδι και οι οποίοι βάλθηκαν να χαλάσουν την άψογη εικόνα που δημιούργησαν οι αθλητές, παράγοντες και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Συγκεκριμένα, στο blog της Δόξας αναγράφονται τα εξής:
«Οι "λίγοι'' γνωστοί γραφικοί ήταν εκεί ( ανάμεσα στους πολλούς σοβαρούς θεατές!!!) για να μειώσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα τους , καθώς για άλλη μία φορά προσπάθησαν - μάταια όμως - να αποκομίσουν εντυπώσεις με τις ανοησίες τους και την ηλιθιότητα που ξεχειλίζουν. Ευτυχώς κέρδισαν ξανά και μόνο την αδιαφορία όλων μας.
Ευχαριστούμε λοιπόν όλους όσους συμμετείχαν στην υπέροχη αυτή εκδήλωση, ενάντια σε όλους τους ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ  που περιτριγυρίζουν το ποδόσφαιρο. RESPECT».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου